Nina Săndulescu

Nina Săndulescu și-a încercat, pentru prima dată, norocul în politică la alegerile din anul 2016. Ea a candidat, pe listele Alianței electorale PSD+UNPR. Viza atât un post de consilier local la sectorul 5, cât și un loc în Consiliul General.

Săndulescu Nina este de profesie jurist. Ea a reușit să intre în Consiliul Local al sectorului 5. Din luna octombrie a anului trecut, a intrat în Consiliul General al Municipiului București (CGMB).

Potrivit declarației de avere, Nina Săndulescu deține un teren intravilan cu suprafața de 2.000 de mp situat în comuna Boldești. Ea a cumpărat terenul în anul 1979. Femeia mai are și o casă de aproape 150 de mp situată în București. Ea a cumpărat imobilul în anul 2004. Politicianul deține un autoturism marca Hyundai, fabricat în anul 1996. Săndulescu se laudă cu bijuterii și obiecte de artă în valoare totală de 20.000 de euro.

Potrivit declarației de avere, în anul 2017, Nina Săndulescu a câștigat peste 92.000 de lei ca Șef serviciu în cadrul Regiei Autonome Monitorul Oficial. Ea a mai luat 3.000 de lei drept indemnizație de consilier general și aproape 14.000 de lei din indemnizația de consilier local la Primăria sectorului 5.

În timpul luptelor interne din PSD, Nina era să cadă victimă colaterală. În 2018 Gabriela Firea se lupta cu supușii lui Dragnea. „”În şedinţele succesive din 19.10.2018, Biroul Permanent şi Comitetul Executiv al PSD Sector 5 au aprobat, în unanimitate, excluderea din partid a membrilor Florea Ancuţa Doina, Pavel Marius Adrian, Săndulescu Nina şi Şuhan Valeriu Nicolae, pentru voturi repetate împotriva intereselor legitime ale cetăţenilor Sectorului 5, care i-au trimis să îi reprezinte în Consiliul General al Municipiului Bucureşti”, se arăta într-o postare pe pagina de Facebook a PSD Sector 5. Până la urmă lucrurile s-au calmat după condamnarea lui Dragnea.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul