Image default
PSD

PANĂ TRAIAN

De profesie inginer, Traian Pană și-a făcut intrarea în politică în anul 2016. El a candidat pe listele PSD pentru un post de consilier local la Primăria sectorului 6.

În 2014, Traian și fosta sa soție, Mioara Pană, au achiziționat un teren intravilan de peste 700 mp și o casă de circa 120 mp.

Bărbatul deține și un autoturism Ford, fabricat în anul 2008. Totodată, el are în conturi aproximativ 60.000 de lei, reprezentând pensie privată. De asemenea, în 2019, Pană a efectuat tranzacții bursiere (Tradeville) în valoare de aproape 60.000 lei.

În anul 2018, omul a câștigat circa 78.000 de lei. El a încasat 62.000 lei ca angajat al Societății Naționale de Transport de Gaze Naturale Transgaz S.A. și 15.000 lei din indemnizația de consilier local.

Traian Pană este membru al Sindicatului Profesional Metan, dar și vicepreședinte PSD sector 6.

Bărbatul lucrează la Transgaz din anul 1994. El este absolvent al Facultății de Inginerie din cadrul Universității Lucian Blaga.

În 2004, Traian Pană a înființat două companii: Malageanu Acvatic SRL, împreună cu Marian Malageanu, și ZAUFISH SRL, împreună cu alți patru asociați. Ambele firme se ocupau cu pescuitul. Iar dacă ZAUFISH SRL a fost radiată în 2008, Malageanu Acvatic SRL are activitatea suspendată din anul 2010.

Related posts

Cornel Pelinaru

George Dumitrescu

Călin Popescu Tăriceanu rămâne singur în partid. Nimeni nu mai vine la ședințele convocate de el

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu: PNL a scăzut taxele și impozitele și nu le va mai crește

Constantinescu Gabriel

PSD îl cheamă pe Orban în Parlament să dea raportul în privința proiectului de buget pentru 2021

Andrada Ionescu

Marcel Ciolacu, sfidat chiar din interiorul PSD. Liderul organizației locale care i-a declarat război pe față

Constantinescu Gabriel

Anca Daniela Raiciu

Andreea Cristescu

Leave a Comment