Cristian Tutu
Radu Tutu

Radu Cristian Țuțu este începător în ale politicii. În 2016, Radu Țuțu a candidat, pe listele Alianței electorale PSD + UNPR, pentru un loc de consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului București. Iar acesta pare să fi fost doar începutul carierei sale politice. Astfel, după ce a fost ales consilier general, Cristian Țuțu a devenit membru al Adunării Generale a Acționarilor Companiei Municipale Consolidări SA și membru în Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic Special nr. 3 din București.
În luna septembrie 2018, Țuțu Cristian Radu a ocupat, prin concurs, postul de consilier al președintelui Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) pe probleme de relații cu Parlamentul la compartimentul Consilieri de specialitate din cadrul Cancelariei, fiind primul dintre cei zece candidați.
Membru al filialei PSD sector 2, Radu Țuțu a câștigat, în anul 2017, aproape 50.000 de lei în calitate de consilier al președintelui ANCOM, 2.000 de lei ca director de cabinet al unui secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului și 12.000 de lei din indemnizația de consilier general.
Anterior, Cristian Radu Țuțu a fost angajat la SC Point Max SRL pe postul de responsabil organizare regională și logistică, director comercial la o firmă de curățenie (Asociația Lucreția Bercan) și responsabil TC&C la Asociația Provilegio.
Potrivit declarației de avere, Cristian Țuțu deține un apartament cu suprafața de 46 de mp situat în Târgu-Jiu, pe care l-a cumpărat în anul 2012, dar și o colecție de bijuterii și obiecte de artă în valoare totală de 18.000 de euro.
Radu Cristian Țuțu este unic acțional al SC Fast Factoring SRL Târgu-Jiu (înființată în 2006, a mers mai mult în pierdere) și asociat în SC Left Wing Cafe SRL 33,3%, înființată în anul 2013, împreună cu Filip Alexandru și Lucian Luminița. Unicul bilanț al firmei a fost depus în anul 2013.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *