Valentin Păpușă
PSD

Valentin Păpușă

Valentin Păpușă este un nume nou în politica românească. În anul 2016, la aproape 70 de ani, Păpușă a candidat pe listele Partidului Social Democrat (PSD). El a reușit să ocupe un loc în Consiliul local al Sectorului 5.

Bărbatul a moștenit, în anul 2017, un teren arabil cu suprafața de două hectare aflat în Republica Moldova. Terenul de „peste Prut” este singura avere a politicianului pensionar.

În anul 2018, Valentin Păpușă a câștigat circa 25.000 de lei. El a primit aproape 13.000 de lei din pensie. Păpușă a mai luat 12.000 de lei din indemnizația de consilier local.

Soția sa, Vera Păpușă este asistentă medicală. Femeia a încasat, în anul 2018, peste 120.000 de lei. Practic ea este cea care aduce bani în casă. Salariul ei este de zece ori mai mare ca indemnizația de consilier local a soțului.

Politicianul este membru în Comisia de Buget, Finanțe, Taxe Locale, Fonduri Europene și Activități Economice. Valentin Păpușă face parte și din Comisia de Protecție Socială, Sănătate și Societate Civilă. El este coleg acolo cu Ion Matei, alt pensionar din politică.

În 2012 pe site-ul Noului Partid Comunist Român apare numele politicianului PSD. „Delegatia a fost compusa din Petre Ignatencu – presedintele Comitetului de Reorganizare al PCR, si Valentin Păpușă – membru al Biroului executiv.” se arată într-un comunicat. Documentul era prilejuit de vizita la Chișinău a comuniștilor români.

Related posts

O „campanie mizerabilă” s-a desfășurat împotriva Guvernului în ultimele luni, a spus Ludovic Orban

Constantinescu Gabriel

Traian Băsescu avertizează: „trebuie să ne pregătim de autodistrugere”. La ce s-a referit fostul președinte al României

Constantinescu Gabriel

Lucian Mihai Scripcaru

George Dumitrescu

PSD cere măsuri urgente pentru susținerea agriculturii. România trebuie să producă din resurse proprii

Viorica Dăncilă a luat atitudine în favoarea fostei subordonate. „Acest comportament al organelor abilitate față de Sorina Pintea este inacceptabil”

Circ electoral la BEC Focșani. Reprezentantul PSD s-a trântit pe jos și s-a dat agresat de adversarul din PNL

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment