Adrian Alexandru Uniunea Salvati Romania
USR

Adrian Alexandru

Adrian Alexandru este un consultant în domeniul IT&C, care și-a încercat norocul în politică. Astfel, în 2016, el a candidat pe listele Uniunii Salvați România (USR) pentru un post de consilier local la primăria sectorului 2, pe care l-a și obținut.
Deși majoritatea membrilor USR provin din rândul celor foarte tineri, Adrian Alexandru este născut pe 25 aprilie 1963. El a urmat cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare din Craiova. Adrian este născut în localitatea Caracal din județul Olt.
Potrivit declarației de avere, Alexandru Adrian este proprietarul a două apartamente. Astfel, în 1996 a cumpărat un apartament de 72 mp în București, iar în 2010 a achiziționat un apartament de 66 mp în Craiova, împreună cu soția sa, Carmen Alexandru.
Adrian Alexandru deține și două autoturisme: un Matiz cumpărat în leasing în 2004 și un Logan MCV, fabricat în 2015.
La capitolul ”venituri”, în 2018, Alexandru Adrian a declarat 9.400 de lei din indemnizația de consilier local la primăria sectorului 2 și 48.000 de lei obținuți în alitate de PFA (consultanță servicii IT/C). Pe de altă parte, Carmen Alexandru este angajată a clinicii Regina Maria, de unde a câștigat, în 2018, 36.000 de lei.
Potrivit declarației de interese, Adrian Alexandru este și președintele Asociației Teen SpirIT.

Related posts

Augustin Lucian Beldeanu

Andreea Cristescu

Bogdan Sergiu Pîrtoacă

Andreea Cristescu

Antoneta Bugner

George Dumitrescu

Galbenu Ana-Iulia

Andreea Cristescu

Fosta firmă a lui Dan Barna a umplut simpatizanții USR de bani europeni

A.M. Ionescu

Iolanda Luminița Bughiu

George Dumitrescu

Leave a Comment