Adrian Alexandru Uniunea Salvati Romania
Adrian Alexandru USR

Adrian Alexandru este un consultant în domeniul IT&C, care și-a încercat norocul în politică. Astfel, în 2016, el a candidat pe listele Uniunii Salvați România (USR) pentru un post de consilier local la primăria sectorului 2, pe care l-a și obținut.
Deși majoritatea membrilor USR provin din rândul celor foarte tineri, Adrian Alexandru este născut pe 25 aprilie 1963. El a urmat cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare din Craiova. Adrian este născut în localitatea Caracal din județul Olt.
Potrivit declarației de avere, Alexandru Adrian este proprietarul a două apartamente. Astfel, în 1996 a cumpărat un apartament de 72 mp în București, iar în 2010 a achiziționat un apartament de 66 mp în Craiova, împreună cu soția sa, Carmen Alexandru.
Adrian Alexandru deține și două autoturisme: un Matiz cumpărat în leasing în 2004 și un Logan MCV, fabricat în 2015.
La capitolul ”venituri”, în 2018, Alexandru Adrian a declarat 9.400 de lei din indemnizația de consilier local la primăria sectorului 2 și 48.000 de lei obținuți în alitate de PFA (consultanță servicii IT/C). Pe de altă parte, Carmen Alexandru este angajată a clinicii Regina Maria, de unde a câștigat, în 2018, 36.000 de lei.
Potrivit declarației de interese, Adrian Alexandru este și președintele Asociației Teen SpirIT.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *