Claudia Elena Crudu

Claudia Elena Crudu face parte din categoria celor care au intrat în politică fără a avea planuri pe termen lung. În anul 2016, Claudia Crudu a candidat pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB) pentru un post de consilier local la Sectorul 5. Un an mai târziu, femeia a decis că politica nu este pentru ea. A demisionat din funcția de consilier local.

Potrivit declarației de avere din anul 2017, ea deținea două autoturisme. O Dacia, fabricată în 2003 și un VW, fabricat în 2007. Elena Crudu avea în conturi circa 6.000 de euro și peste 60.000 de lei.

În 2016, Crudu a câștigat puțin peste 40.000 de lei. 4.000 de lei au venit din indemnizația de consilier local. Ea a mai luat 36.000 de lei ca angajată a firmei Chilli Ideas SRL. Ea a mai fost angajată la Prominate și la Crispy Ideas. Vreme de patru luni, Claudia Elena Crudu, a lucrat ca editor la Agerpres. Alte șapte luni a fost angajata hypermarketului Real.

De asemenea, femeia era membru în comisia de arbitraj a filialei USR sector 5.

Elena Crudu a absolvit Facultatea de Administrare a Afacerilor și un master în afaceri în cadrul ASE, dar și Facultatea de Drept din cadrul Universității Spiru Haret din București.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *