Claudia Elena Crudu
USR

Claudia Elena Crudu

Claudia Elena Crudu face parte din categoria celor care au intrat în politică fără a avea planuri pe termen lung. În anul 2016, Claudia Crudu a candidat pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB) pentru un post de consilier local la Sectorul 5. Un an mai târziu, femeia a decis că politica nu este pentru ea. A demisionat din funcția de consilier local.

Potrivit declarației de avere din anul 2017, ea deținea două autoturisme. O Dacia, fabricată în 2003 și un VW, fabricat în 2007. Elena Crudu avea în conturi circa 6.000 de euro și peste 60.000 de lei.

În 2016, Crudu a câștigat puțin peste 40.000 de lei. 4.000 de lei au venit din indemnizația de consilier local. Ea a mai luat 36.000 de lei ca angajată a firmei Chilli Ideas SRL. Ea a mai fost angajată la Prominate și la Crispy Ideas. Vreme de patru luni, Claudia Elena Crudu, a lucrat ca editor la Agerpres. Alte șapte luni a fost angajata hypermarketului Real.

De asemenea, femeia era membru în comisia de arbitraj a filialei USR sector 5.

Elena Crudu a absolvit Facultatea de Administrare a Afacerilor și un master în afaceri în cadrul ASE, dar și Facultatea de Drept din cadrul Universității Spiru Haret din București.

Related posts

Eugen Tomac e gata să-l susțină pe Nicușor Dan dar „USR se opune”

Antheia Aleksandra Riesch

George Dumitrescu

Șerbănel Mihail Udescu

George Dumitrescu

Cezar Iacob

Chichirău transformă Iași în Paris

Cristian Laurențiu Bulfon

A.M. Ionescu

Leave a Comment