Constantin Dumitru

Constantin Dumitru este unul dintre numele noi din lumea politică. El a făcut primii pași în acest domeniu în anul 2016. Atunci a candidat pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB), pentru un post de consilier local în Sectorul 3.

În prezent, Dumitru Constantin este asociat unic al Archi Project SRL, deținând și funcția de director general. Potrivit declarației de interese, Dumitru este membru al Lions Club Decan și al A.D.E.V.A.R.. El este și membru stagiar al Registrului Urbaniștilor din România (RUR).

În anul 2016, anterior intrării în lumea politică, Dumitru nu avea calitatea de asociat în nicio companie. El era angajat la stat. Lucra la Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune S.A.

Potrivit declarației de avere, Constantin Dumitru deține un autoturism Hyundai Tucson, fabricat în anul 2005. În anul 2018 Dumitru Constantin a câștigat aproximativ 20.000 de lei. El a luat aproape 6.000 de lei din indemnizația de consilier local. Alți 14.000 de lei au intrat în conturile politicianului drept salariul de director general al firmei pe care o deține.

În 2018, Archi Project SRL a raportat pierderi de peste 70.000 de lei. În 2017, firma a înregistrat un profit de aproape 50.000 de lei.

La alegerile parlamentare din 2016, Dumitru a candidat din partea USR. El a ales județul Olt. Acolo a fost al doilea pe lista pentru Senat. Primii patru candidați pe lista USR din Olt aveau domiciliul în Sectorul 3.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul