Coroblea USR
Coroblea Sector 5

Cristina Coroblea face parte din tânăra generație de politicieni lansată de Nicușor Dan și Uniunea Salvați Bucureștiul. Ea a intrat în Consiliul Local al Sectorului 5 în anul 2016 din postura de programator la retailerul Cora și la magazinul on-line Emag. De la aceste companii, Cristina Coroblea primise în 2016 peste 70000 de lei. Ea avea la data intrării în politică o casă de 80 mp în satul Călugăru, comuna Botoroaga din Teleorman și un apartament de 61 mp.
Locul de consilier local i-a fost garantat de funcția de președinte al filialei Sector 5 a USR. Ea nu deținea acțiuni sau părți sociale la nicio societate comercială. În luna octombrie 2017, Cristina Coroblea a fost amendată de Agenția Națională de Integritate cu 100 de lei pentru că nu și-a depus la terme declarația de avere.
Cristina Coroblea face parte dintre grupul de susținători ai lui Nicușor Dan. În urma Congresului USR la care acesta a fost schimbat din funcție ea s-a aflat în grupul de contestatari ai noii conduceri.
Cristina Coroblea este născută în 1979 în București și conform profilului de Facebook are o soră, Irina Florentina Onica care este prim-solistă a Operei Naționale din Iași.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul