Coroblea USR
USR

Cristina Coroblea

Cristina Coroblea face parte din tânăra generație de politicieni lansată de Nicușor Dan și Uniunea Salvați Bucureștiul. Ea a intrat în Consiliul Local al Sectorului 5 în anul 2016 din postura de programator la retailerul Cora și la magazinul on-line Emag. De la aceste companii, Cristina Coroblea primise în 2016 peste 70000 de lei. Ea avea la data intrării în politică o casă de 80 mp în satul Călugăru, comuna Botoroaga din Teleorman și un apartament de 61 mp.
Locul de consilier local i-a fost garantat de funcția de președinte al filialei Sector 5 a USR. Ea nu deținea acțiuni sau părți sociale la nicio societate comercială. În luna octombrie 2017, Cristina Coroblea a fost amendată de Agenția Națională de Integritate cu 100 de lei pentru că nu și-a depus la terme declarația de avere.
Cristina Coroblea face parte dintre grupul de susținători ai lui Nicușor Dan. În urma Congresului USR la care acesta a fost schimbat din funcție ea s-a aflat în grupul de contestatari ai noii conduceri.
Cristina Coroblea este născută în 1979 în București și conform profilului de Facebook are o soră, Irina Florentina Onica care este prim-solistă a Operei Naționale din Iași.

Related posts

Ion Chiricuta

George Dumitrescu

Emil Agheorghiesei

George Dumitrescu

Cristina Alexandra Florea

Andreea Cristescu

Elena Radu

Andrada Ionescu

Marius Ghincioiu

Andrada Ionescu

Președintele USR Olt, dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat. Silviu Anton și-a anunțat demisia: „Nu am mai avut răbdare”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment