Florin Grigorescu
Florin Grigorescu, USR

Florin Grigorescu este membru al Asociației Absolvenților Români ai Programului Copernic. El și-a dorit să debuteze în forță în lumea politică.

În anul 2016, el a candidat atât pentru funcția de primar al sectorului 5, cât și pentru un post de consilier general pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul. USB a devenit ulterior Uniunea Salvați România (USR).
Florin Grigorescu este membru al Consiliului General al Municipiului București din anul 2016.

Florin Grigorescu a absolvit Universitatea Politehnică București – Inginerie electrică. El a urmat și două programe de masterat: Master de inginerie electrică la Universté Paul Sabatier din Toulouse și Master de management la Collège des Ingénieurs din Paris.

Potrivit descrierii publicate pe site-ul propriu, Grigorescu Florin a locuit perioade semnificative în Galați, București, Toulouse, Paris și Deva. Politicianul a făcut baschet de la nivel profesionist.

„Am lucrat în industrie aproape 20 de ani din care 17 ani pe poziții de management. Ingineria proceselor industriale, managementul proiectelor și managementul departamentului de inginerie sunt domeniile în care am acumulat experiență.” spune Grigorescu pe site-ul propriu.

Averea lui Florin Grigorescu

Potrivit declarației de avere, politicianul a primit, în urma partajului din anul 2015, două terenuri agricole cu suprafața totală de aproape 4 hectare, situate în comuna gălățeană Schela.

El a mai primit și un apartament cu suprafața de 125 de mp în București. Florin Grigorescu deține o motocicletă Suzuki fabricată în anul 2004 și are în conturi peste 160.000 de lei și aproximativ 10.000 de euro.

Florin Grigorescu are și datorii. Este vorba despre un credit de peste 400.000 de lei, scadent în anul 2031.
În 2017, Grigorescu a câștigat 145.000 de lei ca angajat al Tetra Pak România. A completat veniturile cu 11.000 de lei din indemnizația de consilier general și 2.000 de lei din arendă.

Tetra Pak este o companie multinațională cu sediul în Suedia producătoare de ambalaje. Este liderul mondial în soluții de procesare și ambalare.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul