Florin Ivan

Florin Ivan este unul dintre politicienii care și-au început cariera după pensionare. Ivan a candidat, în anul 2016, pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB), pentru un post de consilier general. Ajuns acolo, pensionarul s-a făcut remarcat mai degrabă din cauza declarațiilor revoltătoare, decât datorită inițiativelor menite să le facă viața mai frumoasă bucureștenilor.

Astfel, în anul 2017, Florin Ivan a spus că părinții copiilor cu handicap nu ar mai trebui să primească ajutoare sociale în bani. Politicianul motiva afirmația prin faptul că sumele respective vor fi cheltuite pe băutură, nicidecum pentru copii.

”Înainte erau școli semiinternate. De zi și săptămânale. Haideți, asta să facă Asistența Socială de la nivelul capitalei. Să implementeze anumite școli speciale să ținem acești copii în semiinternat pentru oamenii nevoiași. Așa îi ajutăm. S-a dat această o mie de lei la handicapați, știm unde se duc banii ăia? Îi ia părinții, de regulă, se duc unde vor ei, că la băutură, că pe haine…”, a explicat Ivan Florin.

După aceste declarații, Roxana Wring a cerut ca Florin Ivan să nu mai beneficieze de sprijinul politic al USR.

Potrivit declarației de avere, în anul 2009, Florin Ivan a cumpărat un teren intravilan cu suprafața de 400 mp, situat în sectorul 1. În anul 2018, politicianul a câștigat circa 29.000 de lei. El a încasat aproape 15.000 de lei din indemnizația de consilier general și 14.000 de lei din pensie.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *