Image default
USR

Galbenu Ana-Iulia

Absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) București. Ana Iulia Galbenu și-a făcut debutul în lumea politică în anul 2016, când a candidat

pentru un post de consilier local la Primăria sectorului 3 pe listele Uniunii Salvați România (USR). În prezent, Galbenu Iulia Ana este membră în comisiile Servicii publice, comerț și prestări-servicii și Protecția mediului, sănătate, salubritate și control din cadrul Primăriei sectorului 3.
Ana Galbenu, care are și un Master în Management și Marketing Internațional, tot la ASE și care este programator la o companie multinațională de cercetare de piaţă, nu deține decât un autoturism Mazda 3, fabricat în anul 2006.
În anul 2018, Iulia Galbenu a declarat venituri de în valoare de peste 24.000 de lei – 18.400 de lei reprezentând salariul încasat de la Ipsos Interactive Services SRL și 6.000 de lei din indemnizația de consilier local la Primăria sectorului 3. În 2017, Galbenu Ana a câștigat 24.600 de lei de la aceeași companie și circa 1.700 de lei din indemnizația de consilier local. Ana Iulia Galbenu este absolventă a Colegiului Național Tudor Vianu, celebru pentru olimpicii la informatică trecuți pe acolo în trecut.

Related posts

Florin Ivan

George Dumitrescu

Valerica Honțaru

George Dumitrescu

Cum a pierdut USR procesul chiriei pentru sediul din Aviatorilor. Motivarea instanței care a confiscat de la partid 39.605 lei

Leave a Comment