Mihaela Murgoci

Mihaela Murgoci este istoric și manager de proiecte cultural – educative. Ea este consilier local la Primăria sectorului 4 din anul 2016, când a candidat pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB).

Mihaela Murgoci face parte din Comisia pentru administrarea domeniului public şi privat, administrarea pieţelor, organizarea instituţiilor şi serviciilor publice de interes local şi gospodărire comunală.

La capitolul „avere”, Murgoci Mihaela nu excelează. Singura proprietate declarată este o jumătate dintr-un apartament de 65 mp situat în cartierul Berceni, pe care l-a moștenit în anul 2000.

În ceea ce privește veniturile, în 2018, Mihaela Murgoci a câștigat aproape 28.000 de lei, din mai multe surse. Politicianul este documentarist la Best Learn Consulting SRL. Murgoci este și manager de proiect și istoric în cadrul Asociației Transcena. Femeia este educator muzeal la Muzeul Municipiului București, manager de proiect la Asociația MEDIA DOR, istoric și asistent proiect la Asociația Sinaptica. Mihaela Murgoci este membru al Asociației pentru Formare Profesională Continuă și Protecția Patrimoniului.

De când ocupă funcția de consilier, Murgoci Mihaela a încheiat nu mai puțin de șase contracte finanțate cu bani publici. Toate au fost finanțate prin Administrația Fondului Cultural Național

În 2017, Murgoci a încheiat contracte cu Transcena, Muzeul Municipiului București, MEDIA DOR și Asociația Sinaptica. Ea a fost expert evaluator proiecte arte vizuale la Administrația Fondului Cultural Național. Politicianul a mai avut rolul de manager de proiect la Global Mindscape SRL.

Nici în 2016, la începutul mandatului de consilier local, Murgoci nu era străină de instituțiile statului. Potrivit declarației de avere din 2016, ea era specialist evaluator proiecte culturale în cadrul Centrului de Proiecte Culturale al Muncipiului București (ARCUB). Ea câștiga bani și în calitate de expert pe termen lung la Agenția de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *