Munteanu Cristian

Cristian Mihai Munteanu este inginer geolog și a decis să se implice în politică în 2016. Bărbatul a candidat pentru un loc în Consiliul General al Municipiului București (CGMB), pe listele USR.

Munteanu Mihai Cristian este acționar (prin Programul de privatizare în masă) al TCE SEF Petroforest SA. Totodată, bărbatul este secretar al Consiliului Științific al Institutului de Speologie „Emil Racoviță”. În plus, el este membru al Societății Române de Speologie – Carstologie, al Federației Române de Speologie și al Societății Geologice a României. De asemenea, bărbatul scrie recenzii pentru publicația americană Journal of Geological Resource and Engineering.

În 2016, Munteanu Cristian a semnat un contract cu Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice, din Focșani. Este vorba despre un acord de colaborare pentru custodia ariilor naturale protejate ROSCI. Durata convenției de custodie este de zece ani.

Averea lui Cristian Munteanu

În 2008, bărbatul a moștenit 90% dintr-o casă și o treime dintr-un apartament, imobilele fiind situate în București. În 2012, el a mai moștenit trei terenuri agricole care însumează opt hectare, situate în comuna Târgușor, jud. Constanța. Tot atunci Munteanu Cristian a moștenit aproximativ 10% dintr-un teren intravilan de 200 mp și 10% dintr-un loc de veci, ambele aflate în Capitală.

În plus, consilierul general are în conturi circa 1.500 de euro și 25.000 de lei.

În 2018, Mihai Cristian Munteanu a câștigat aproximativ 53.000 de lei. Omul a încasat aproape 32.000 lei în calitate de cercetător în cadrul Institutului de Speologie „Emil Racoviță” și 9.000 lei din indemnizația de consilier general. Bărbatul a mai primit circa 4.000 lei din arendă și 8.000 lei din stimulentul de inserție.

El și-a rotunjit veniturile cu sumele obținute la botezul și la aniversarea de un an ale fiului său – 25.000 lei, 1.200 euro și 1.000 dolari canadieni.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *