Șerbănel Mihai Udescu
USR

Șerbănel Mihail Udescu

Consilier local la Sectorul 5, Șerbănel Mihail Udescu face parte din categoria politicieni debutanți. În anul 2016 el avea aproape 50 de ani când a candidat pe lista USB.

Potrivit declarației de avere, Mihail Șerbănel Udescu deține un apartament de aproape 50 de mp, situat în Capitală, achiziționat în anul 1997. Averea lui Șerbănel Udescu este completată de un autoturism Chevrolet Aveo. Mașina a fost fabricată în anul 2012.

În anul 2018, Udescu Șerbănel Mihail a câștigat circa 30.000 de lei. El a luat 15.000 de lei din indemnizația de consilier local. A mai încasat 15.000 de lei în calitate de angajat la Romcard SA. Romcard este principalul procesator de plăți electronice din România.

Conform declarației de interese, politicianul USR este membru al Comisiei locale de arbitraj USR Sector 5. Ca și consilier el face parte din trei comisii. Comisia de Urbanism, Comisia de Privatizare și Comerț și Comisia de Cultură și Minorități Naționale.

Udescu a absolvit Colegiul Național Sfântul Sava din Capitală și Academia de Studii Economice (ASE). Politicianul este născut la data de 22 august 1967. El nu a trecut niciun partener de viață în declarația de avere, dar a spus că încasează alocație pentru un copil minor.

Related posts

Fost șef de poliție controversat, intrat în USR. Viorel Salvador Caragea a fost bănuit chiar și de legături cu Mafia Italiană

Constantinescu Gabriel

Emil Agheorghiesei

George Dumitrescu

Președintele USR Olt, dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat. Silviu Anton și-a anunțat demisia: „Nu am mai avut răbdare”

Constantinescu Gabriel

Raluca Amariei și-a dat demisia din USR. A fost apropiată de Dan Barna

Ședință cu scântei la USR. Biroul Național a suspendat președintele filialei Sectorului 4

Manuela Muresan

George Dumitrescu

Leave a Comment