Bogdan Ene, Sector 3
Stelian Ene USR

Stelian Bogdan Ene a intrat în politică în anul 2016, când a candidat pentru un post de consilier local la Primăria sectorului 3, pe listele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB), transformată ulterior în Uniunea Salvați România (USR).
Ene Stelian Bogdan s-a născut în București, a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din București și are un master în economie europeană la ASE București.
Potrivit declarației de avere, în anul 2011, Stelian Ene a cumpărat un teren intravilan de 270 mp, situat în București. Ene Bogdan mai deține 120 de unități monetare virtuale BTC (Bitcoin) și 362 de unități monetare virtuale ETH (Ethereum).
La cursul din noiembrie 2018 averea lui Stelian Ene este impresionantă: 2,7 milioane de lei în Bictoin și 0,26 milioane de lei în Etherum, peste jumătate de milion de euro în total deține tânărul politician în crypto monede.
În anul 2018, Bogdan Stelian Ene a câștigat aproape 8.000 de lei din indemnizația de consilier local la Primăria sectorului 3 și 20.000 de lei de la Coin Flux Services, din transferul titlurilor de valoare și operațiuni cu instrumente financiare. Firma cu sediul în Cluj și este lider în domeniul tranzacțiilor de crypto monede.
Bogdan Ene este fondator al Asociației Institutul pentru Modernizarea Educației.În 2016 el a candidat fără succes pentru un post de deputat în Hunedoara din partea USR.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *