Modernizarea infrastructurii de apă

La Oradea compania patronată de dublul denunțător din dosarele lui Vlad Cosma și Mircea „Portocală” Negulescu fac parte dintr-un consorțiu care va încasa peste 50 de milioane de lei.

Licitație de 54 de milioane de lei în Bihor ! Trei companii semnează contractul

După o licitație care a durat o jumătate de an, Asociația Intercomunitară Nord Vest a decis câștigătorii proiectului de peste 54 de milioane de lei. Trei companii au semnat contractul pentru modernizarea infrastructurii de alimentare cu apă din câteva comune situate  în județul Bihor.

Companiile care vor face lucrarea sunt Cirrus Proiect, Consortio Stabile și Ness Proiect Europe.

Bihor

Firme sub anchete DNA și legături politice câștigă contractul în Bihor

Cirrus este o companie obișnuită a banilor publici care și-a schimbat denumirea din Top Ram Proiect. Consorțio Stabile este o firmă ale cărei lucrări din Târgu Jiu au intrat sub lupa procurorilor DNA în 2022. Nass Proiect Europe este deținută de patronul care l-a denunțat pe liderul PSD Vlad Cosma la insistențele procurorului Mircea Negulescu pentru a sfârși apoi ca martor al  acuzării în dosarul în care magistratul este acuzat de rele tratamente. Licitația din nord-vestul țării a avut toate suspiciunile rezonabile care să o aducă

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *