Într-o acțiune de amploare, societatea Infrastructură S5 SA a început demolarea construcțiilor ilegale, în cadrul unui proiect major de modernizare urbană, în zona străzii Buzoieni. Lucrările vizează construcțiile neautorizate din sectorul 5, care obstrucționează dezvoltarea infrastructurii și afectează estetica urbană.
Acesta este un pas pentru a asigura dezvoltarea coerentă și modernizarea sectorului. Demolarea acestor construcții va face loc unui proiect important care va aduce beneficii infrastructurii comunității.
Proiectul include crearea unor noi locuri de parcare și îmbunătățirea infrastructurii rutiere! Într-un oraș atât de aglomerat, cetățenii au nevoie de spațiu pentru ei și pentru a-și putea parca autovehiculele. La asta lucrăm zilnic și anume: sporirea confortului în sectorul 5!
„Șmecherii de Buzoieni nu mai există! Din motive absolut legale, am demolat construcțiile ilegale care au stricat aspectul și confortul urban al acestei zone”, a declarat Piedone într-o postare pe rețelele de socializare.
„Vom înlocui urâtul cu placutul! Vom crea o zonă de promenadă, vom amenaja parcări și locuri de joacă, vom planta arbori și vom readuce natura în mijlocul cetățenilor”, a mai spus Piedone.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *