Deputatul PNL Adrian Cozma a lansat un atac dur la adresa premierului Marcel Ciolacu, în contextul recentei sale vizite la mănăstirile din nordul Moldovei. Cozma a caracterizat această deplasare ca fiind o încercare de a atrage atenția în vederea unei posibile candidaturi prezidențiale.

„Singura diferență este că de când este candidat la prezidențiale ne anunță că merge la biserică. Până atunci nu ne-a anunțat”, a declarat Cozma, sugerând că această vizită ar fi mai degrabă o mișcare de imagine decât una de convingere personală, transmite B1TV.

Deputatul liberal a mers mai departe cu criticile sale, afirmând: Domnul Ciolacu cred că s-a dus la mănăstire acum să se lepede de Dragnea și de Iliescu, numai că părintele de acolo i-a spus că nu se poate lepăda, o duc cu ei până la capăt.”

Cozma a subliniat importanța ca dreapta politică să câștige în continuare președinția României, declarând: „Eu cred în continuare că dreapta trebuie să dea viitorul președinte al României și de aceea eu cred și am fost cred printre primii care acum câteva luni am spus că trebuie să reconstruim dreapta, un proiect de dreapta.”

În final, deputatul PNL a speculat asupra motivelor pentru care Ciolacu nu și-a anunțat încă oficial candidatura: „Domnul Ciolacu evită să anunțe candidatura pentru că știe că nu poate câștiga președinția României”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *