Premierul Marcel Ciolacu apără Ordonanța antidrog cu testele pozitive la Nurofen: "Nu e o catastrofă să rămâi două zile fără permis"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, în urma alertei cu dronă de joi seară, de la Constanța, au fost luate toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța cetățenilor și pentru a elimina orice posibil pericol.

El a precizat că se investighează posibilitatea ca incidentul să fi fost o provocare cibernetică, întrucât piloții nu au avut un contact vizual cu drona respectivă.

S-au luat toate măsurile ca să nu fie niciun pericol. Haideți să vedem toată analiza celor de la Ministerul Apărării, dacă a fost o provocare cibernetică, fiindcă contactul vizual al piloților nu a existat cu drona în cauză”, a explicat premierul Ciolacu, conform PsNews.

Ministerul Apărării a informat că sistemul de supraveghere al Armatei României a detectat, joi după-amiază, o țintă aeriană de mici dimensiuni în largul Mării Negre, care a pătruns pe teritoriul național pe o distanță maximă de 14 kilometri, în zona Eforie Nord. Ținta a fost monitorizată în permanență, fiind mobilizate patru aeronave militare. Potrivit datelor disponibile, nu a fost identificată nicio probabilitate de impact pe teritoriul României.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *