Copreședintele AUR George Simion a declarat miercuri seară, la Antena 3, că și-a făcut un test pentru anticorpi și a descoperit că stă bine la acest capitol, deși nu s-a vaccinat. „Înseamnă că am trecut prin boală”, a spus el.

Întrebat cum vede măsura potrivit căreia accesul în sectorul HoReCa se va face pe baza certificatului de vaccinare, George Simion a spus că i se pare discriminatorie.

„Eu mi-am făcut un test de anticorpi. M-am dus vineri și mi l-am făcut, să văd dacă am anticorpi, și ghiciți ce? Am anticorpi la COVID-19. Înseamnă că am fost asimptomatic. Am trecut prin boală. Nu știu când am avut boala, dar cert este că am anticorpi”, a declarat George Simion la Antena 3.

„Eu dacă am anticorpi în momentul ăsta, care sunt mult mai buni decât cei provocați de vaccin, de ce m-aş vaccina și de ce vrea domnul Florin Cîțu să mă discrimineze? Adică să nu îmi permite accesul în restaurant când am anticorpi. Și de ce vrea domnul Cîţu să distrugă acele restaurante și acele terase?”, a declarat el la Antena 3.

George Simion a ţinut să clarifice o declaraţie recentă conform căreia nu s-a vaccinat şi nu se va vaccina, pentru că este sănătos şi nu simte pericolul.

„Nu sunt antivaccinist! Sunt pentru alegerea fiecăruia de a se vaccina. În momentul ăsta, ce face Florin Cîțu este o inepție. A și jignit 70% dintre români, i-a făcut analfabeți funcționali, conform testelor Pisa. Aparent, cei care nu trec testele Pisa nu se vaccinează, o aberație, o gogomănie”, a ținut George Simion să sublinieze.

Totodată, George Simion a dezvăluit scenariile luate în calcul de partidul pe care îl reprezintă, pentru cazul în care moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu va trece.

„E foarte importantă persoana prim-ministrului. Noi am înaintat o astfel de persoană, din afară partidelor politice. Dacă nu, vrem să ajunge la alegeri anticipate.O să fie o mare reușită, pentru noi, marți, când reușim să-l debarcăm pe Florin Citu din Guvern. Eu mă bazez acum pe faptul că acum sunt falii puternice în rândul acestor partide. în PNL sunt cel puțîn două tabere. În USR PLUS sunt două partide care nu se înțeleg. Și dorința mea este să nu mai avem această guvernare toxică pentru România”, a mai spus George Simion.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *