Florin Cîțu a fost claxonat minute în șir joi, la inaugurarea Pasajului Mogoșoaia, de către șoferii aflați în aglomerație. Oamenii s-au grăbit să-i adreseze, din aglomerație, numai urări de bine”.

Florin Cîțu a participat la deschiderea Pasajului Mogoșoaia, împreună cu ministrul interimar al Transporturilor, Dan Vîlceanu.

Cu acest prilej, premierul a transmis șoferilor că guvernarea PSD a avut la dispoziție 3 ani plus cei opt în care au dominat primăria Capitalei, cu toate acestea nu a făcut nimic. În tot acest timp, Florin Cîțu a fost claxonat minute în șir de șoferii nervoși, relatează B1TV.

Le-am transmis șoferilor că acest pasaj care se termină cu șase luni mai devreme va rezolva problema șoferilor care stau în trafic. Le transmit în același timp că PSD a avut acest proiect în sertare vreo trei ani și nu a făcut nimic, a avut Primăria Capitalei 8 ani și nu a făcut nimic. A venit guvernarea liberală și într-un an a rezolvat problema”, a spus Florin Cîțu.

Prim-ministru a precizat că i-a luat 40 de minute să ajungă la eveniment, venind prin centrul Capitalei. Acesta a spus că nu obișnuiește să circule în coloană oficială.

Leave a comment

Lasă un răspuns