Toni Grecu, mărturii din infernul de la „Matei Balș”: „M-am prăbuşit inconştient, dar fericit. Participasem la cel mai extenuant maraton din lume”

Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului de umor „Divertis”, se afla internat la etajul 2 al pavilionului de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” care a luat foc vineri dimineața.

Actorul Toni Grecu era internat în spital de peste două săptămâni, după ce a fost diagnoticat cu virusul SARS-COV-2.

Toni Grecu: „M-am prăbuşit inconştient, dar fericit”

Povestea de azi pentru mine a fost de fapt o cursă sufocantă, extenuantă, fără aer, de 150 de metri, prin faţa unui spital arzând, cursă terminată la uşa salvării în faţa căreia m-am prăbuşit inconştient, dar fericit. Participasem la cel mai mic şi mai extenuant maraton din lume. Şi am alergat şi singur. În urma salvării, spitalul ardea. Sistemul sanitar din România ardea”, a spus sotia acestuia la Știrile PRO TV.

Actorul Toni Grecu a fost transferat la spitalul Sfântul Pantelimon. Soţia lui a aflat de incendiul de la ”Matei Balș” de la televizor.

„Am fost trezită de nişte sms-uri ale unor prieteni, am deschis televizorul şi în momentul acela se spunea că incendiul a izbucnit la pavilionul 5, unde ştiam că e internet. L-am sunat imediat şi mi-a răspuns, era foarte speriat, părea foarte afectat de ce s-a întâmplat, dar mi-a zis că e înconjurat de medici la urgenţe şi că se ocupă oamenii de el, că e pe un pasticat cu COVID-19, acesta necesitând tratament cu oxigen, a spus Cristina Grecu, sotul lui Toni Grecu, pentru Știrile PRO TV.

Una dintre victimele tragediei de la ”Matei Balș” era măicuță la Mănăstirea Christiana din București, Pipera.  Femeia, în vârstă de 79 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență ”Floreasca”, acolo unde s-a stins din viață, ulterior aceasta fiind dusă la INML, scrie GANDUL.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *