Sebastian Burduja dezvăluie că primarul Clotilde Armand ar fi amenințat-o pe liberala Ramona Porumb, viceprimar al Sectorului 1

Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a dezvăluit miercuri seara că viceprimarul PNL, Ramona Porumb, ar fi fost amenințată de primarul Clotilde Armand, pentru că în ședința Conziliului Local „a îndrăznit să nu fie de acord cu toate punctele de pe ordinea de zi a ședinței”.

Sebastian Burduja a relatat cum Clotilde Armand ar fi dat buzna în biroul Ramonei Porumb, aflată în şedinţa de consiliu, ca să-i anunţe pe consilierii acesteia că o dă afară din primărie, împreună cu stafful ei.

Sebastian Burduja dezvăluie că primarul Clotilde Armand ar fi amenințat-o pe liberala Ramona Porumb

„Vor fi mutaţi în altă clădire şi au la dispoziţie… seara aceasta să se mute. De ce asemenea gesturi? Pentru că viceprimarul PNL, împreună cu colegii liberali, a îndrăznit să nu fie de acord cu fiecare punct de pe ordinea de zi (de altfel, PNL a votat pentru la punctul legat de spitale şi a avut permanent o abordare constructivă şi decentă)”, a scris Sebastian Burduja pe Facebook.

„Păcatul este că echipa PNL a avut ‘tupeul’ să pună întrebări dificile şi să ridice probleme delicate despre proiectele de pe ordinea de zi. Şi despre halucinantele întâmplări de la ADP, dezvăluite de presă în cursul zilei de azi. După ce a revenit în şedinţa de consiliu, explicaţia primarului Armand a fost aceasta: ‘V-am făcut o concesie cu acel birou, dar mi-am dat seama că nu apreciaţi această concesie’”, a scris Sebastian Burduja pe Facebook.

Sebastian Burduja a menţionat că nu credea că astfel de manifestări sunt posibile în anul 2021 la un primar care a câştigat alegerile într-un parteneriat.

„Eram convins că pedepsele pentru nesupunere sunt doar file de istorie din vremuri de tristă amintire… O zi tristă pentru comunitatea noastră, pentru administraţia locală din sectorul 1 şi pentru democraţia României. Ţara asta merita mult mai mult”, consideră Sebastian Burduja.

Sebatian Burduja susţine că la punctul despre situaţia şcolilor în prag de redeschidere, adăugat pe ordinea de zi la propunerea consilierilor PNL, primarul Armand a ieşit din sală ca să scrie o postare pe Facebook.

„Ştiţi cum a răspuns celor 10 întrebări legitime pe care PNL i le-a adresat public? Exact cum v-am scris de acum două ore: că ‘USL trăieşte la sectorul 1’. Zero argumente, zero răspunsuri”, a adăugat Sebastian Burduja.

Clotilde Armand a scris miercuri pe Facebook că proiectul restructurării Poliţiei Locale nu a trecut din cauza „USL Sector 1”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *