Rareș Bogdan, către Ludovic Orban: „Să revină cu reformele în Camera Deputaților”

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareș Bogdan, se teme că acţiunile colegilor săi liberali vor duce la prăbuşirea partidului în sondaje.

Europarlamentarul le cere colegilor să respecte promisiunile electorale şi să ia măsurile corecte, pentru a nu pierde încrederea românilor.

„Pentru Ludovic Orban, mesajul e unul singur – să vină cu reformele în Camera Deputaţilor, (…) pentru că sunt promisiuni electorale şi nu putem să ne batem joc. Dacă nu ar creşte pensiile, haideţi să tăiem măcar pensiile speciale, să fie o comunicare coerentă.

Dacă nu vom face reformele în următoarele luni de zile şi în următorul an, nu vom mai reuşi să facem absolut nimic şi România va pierde.

Asta trebuie să fie preocuparea şi a lui Ludovic Orban, şi a lui Florin Cîţu”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Rareș Bogdan, în exclusivitate, la Antena 3.

Rareș Bogdan reia atacul la adresa lui Orban. Ce spune despre Florin Cîțu

Europarlamentarul Rareș Bogdan își continuă seria criticilor la adresa președintelui PNL, Ludovic Orban, începută zilele trecută. Primvicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, spune că Orban trebuia să plece din fruntea partidului încă din decembrie, subliind însă că nu i-a cerut demisia acum.

„A fost un interviu în care eu am făcut o analiză. Din păcate, nimeni nu s-a aplecat asupra analizei. Nu am spus că Ludovic Orban trebuie să plece acum, trebuia să plece atunci când am pierdut alegerile, dar atunci nu s-a făcut nicio analiză. Nu a plecat, nicio problemă, se poate pleca la congres sau poate rămâne, nu e o chestiune vitală. Dar analiza trebuia făcută și trebuie făcută, pentru că PNL nu a făcut o analiză a modului în care s-a greșit”, a declarat europarlamentarul pentru tabloidul Libertatea.

Rareș Bogdan: „Florin Cîțu e primul premier cu adevărat reformist”

Totodată, Rareș Bogdan a spus că Florin Cîțu nu este privit un premier de „sacrificiu”,

„Au fost voci care s-au uitat spre Cîțu ca fiind un premier de cursă scurtă. Eu zic nu. Cîțu trebuie privit ca un premier de patru ani și sprijinit, pentru că e premierul PNL, noi l-am votat. Nu trebuie nici sacrificat, nici încurcat. Florin Cîțu e primul premier cu adevărat reformist, e pro business, are școală, înțelege finanțe și e liberal autentic. Plus că a stat pe corabia aia anul trecut și a reușit să țină economia în creștere”, a mai punctat Rareș Bogdan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *