Rareș Bogdan îi reproșează lui Orban că nu l-a demis pe Ervin Molnar de la Apele Române: Au apărut trei dezvăluiri consecutive

Rareș Bogdan l-a atacat pe Ludovic Orban, președintele partidului, în contextul unui nou scandal cu numiri politice la Apele Române, în care este implicat partidul.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a afirmat că Ervin Molnar – actual deputat PNL – trebuia demis de la șefia Administrației Naționale „Apele Române”, după ce a decis schimbarea inginerului Ovidiu Ianculescu de la SGA Mureș cu un membru de partid, care nu avea legătură cu activitatea în companiei de stat.

Rareș Bogdan îi reproșează lui Orban că nu l-a demis pe Ervin Molnar de la Apele Române: Au apărut trei dezvăluiri consecutive

Dacă m-ați fi auzit cu două-trei săptămâni înainte de ziua alegerilor, aș fi spus așa: în seara în care a apărut dezvăluirea Recorder am spus că vom pierde în jur de 2-3 procente, pentru că se va duce ca o rachetă, pentru că noi am promis criterii de peformanță și o altă politică decât PSD. Vă spun din start: nu este deloc corect, cred că trebuia să fi acționat încă de atunci, demițându-l pe domnul Ervin Molnar și să cerem noi o anchetă internă”, a spus Rareș Bogdan, la Digi24.

„Mă bucur că Florin Cîțu a solicitat acest lucru, pentru a verifica ce s-a întâmplat, iar pentru a dovedi că suntem complet diferiți de PSD și de toți ceilalți și vrem cu adevărat reformă în România trebuie să aplicăm criteriile de performanță. Sunt convins că Florin Cîțu va aplica criteriile de performanță în fiecare companie națională, nu doar la Apele Române”, a completat  Rareș Bogdan.

„În cazul Apele Române, unde deja au apărut trei dezvăluiri consecutive – prima înainte de ziua alegerilor – ar trebui o chestiune extrem de largă pentru a vedea ce s-a întâmplat și mai ales de ce o astfel companie are nevoie de peste 12.000 de angajați. Pentru a dovedi că suntem partidul care a mai modernizat o dată România, va trebui ca astfel de cazuri, care sunt izolate, să fie stârpite și rezolvate din start”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

„Vă asigur că nu este niciun scandal. Azi am vorbit cu Ludovic Orban și acum două zile. Nu e niciun scandal, e un partid viu, un partid unde se spun lucruri, unele mai apăsat. Noi suntem preocupați de guvernare, nu de congrese. Congrese avem în octombrie până atunci e departe”, a subliniat Rareș Bogdan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *