Ioan Niculae a fost preluat de poliție de la aeroport și dus la penitenciar

Ioan Niculae a ajuns vineri în România cu un avion care a aterizat pe Aeroportul Otopeni, de unde a fost preluat de polițiști pentru a fi dus în penitenciar. Omul de afaceri Ioan Niculae  a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare de Curtea de Apel București.

Ioan Niculae a venit în țară cu o cursă de la Roma iar la aeroport a fost așteptat de către polițiști pentru a fi dus, cel mai probabil, la Penitenciarul Rahova, scrie Digi 24.

Ioan Niculae a fost preluat de poliție de la aeroport și dus la penitenciar

Ținând cont că a venit dintr-o zonă cu risc epidemiologic ridicat, omul de afaceri va sta 14 zile în carantină, după ca va începe regimul de executare.

Ioan Niculae fusese dat în urmărire internațională după ce polițiștii nu l-au găsit la domiciliu, ulterior acesta declarând că se află în Italia și că în cursul zilei de vineri se va întoarce în țară și se va preda, ceea ce s-a și întâmplat.

Iniţial, Ioan Niculae primise la Tribunalul Bucureşti, în noiembrie 2018, o condamnare de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pedeapsă mărită la 5 ani de Curtea de Apel Bucureşti în urma admiterii apelului DNA.

„Sunt în Italia la o clinică internat. Trebuia să ies probabil duminică. După primirea veştii din România că am fost condamnat, mi-am făcut externarea şi încep să mă pregătesc să vin în ţară. Mâine sunt în ţară”, a declarat Ioan Niculae, joi, la Antena3.

„Este o situație foarte grea. Este o problemă personală a domnului Niculae, care nu va afecta foarte mult clubul. Noi suntem alături de dumnealui și de familia dumnealui în această perioadă, dar nu putem face prea multe.

Astra va merge înainte, asta am decis. În mare avem o strategie, ne-am făcut un plan împreună cu domnul Niculae. Ne-am gândit la toate variantele, nu suntem luați pe nepregătite. Vom merge cu toate greutățile, așa cum am făcut-o și până acum”, a declarat Dani Coman, pentru ProSport.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *