Robert Negoiță, primarul S3, a declarat la Digi24 că, în urmă cu 18 ani, când era om de afaceri, i s-ar fi cerut mită pentru aprobarea unui PUZ, însă el ar fi refuzat și ar fi organizat un flagrant.

„Ajungem în situația pe care o avem de dinainte de PUZ-uri, PUZ-uri de sector, în care fiecare își face PUZ pe parcela lui. Se duce la Consiliul General și așa ajungem în situația regretabilă în care avem casă – bloc – casă – bloc. Pentru că unul a vrut să facă o casă și a autorizat direct, altul a vrut să facă bloc, noi am dat cu PUZ, că așa prevede PUG (Plan Urbanistic General n.r.). La Primăria Generală știm noi cum se rezolva problema”, a declarat Robert Negoiță.

Robert Negoiță: Acum 18 ani mi s-a cerut șpagă pentru un PUZ

Vorbiți cu mediul de afaceri. Eu am fost înainte și dezvoltator și știu bine cum trec PUZ-urile în general pe la Consiliul General.(….) Eu, personal, am organizat un flagrant, acum 18 ani când eram în mediul de afaceri și nu mai puteam să rezist și mi s-a cerut șpagă”, a declarat Robert Negoiță.

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, este în discuții cu liderii social-democrați pentru a reveni în PSD. El spune că a găsit și o soluție pentru a nu-și pierde mandatul de primar, în condițiile în care a candidat pe listele formațiunii București 2020: fuziunea cu PSD, potrivit Digi 24.

Vom vedea, am avut o discuție cu președintele partidului, cu secretarul general, cu președintele Consiliului Național și cu alți colegi. Putem să gândim un proiect de reformare, de reorganizare, de îmbunătățire, ceva solid”, a spus Negoiță la Digi24.

Robert Negoiță a adăugat că deja s-au întâmplat lucruri „benefice” în PSD, referindu-se la plecarea „unor persoane” din partid. Un alt motiv este acela că social-democrații sunt acum în opoziție.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *