Image default
Actualitate

Robert Negoiță face dezvăluiri neașteptate: Acum 18 ani mi s-a cerut șpagă pentru un PUZ. Am dat-o cu flagrant

Robert Negoiță, primarul S3, a declarat la Digi24 că, în urmă cu 18 ani, când era om de afaceri, i s-ar fi cerut mită pentru aprobarea unui PUZ, însă el ar fi refuzat și ar fi organizat un flagrant.

„Ajungem în situația pe care o avem de dinainte de PUZ-uri, PUZ-uri de sector, în care fiecare își face PUZ pe parcela lui. Se duce la Consiliul General și așa ajungem în situația regretabilă în care avem casă – bloc – casă – bloc. Pentru că unul a vrut să facă o casă și a autorizat direct, altul a vrut să facă bloc, noi am dat cu PUZ, că așa prevede PUG (Plan Urbanistic General n.r.). La Primăria Generală știm noi cum se rezolva problema”, a declarat Robert Negoiță.

Robert Negoiță: Acum 18 ani mi s-a cerut șpagă pentru un PUZ

Vorbiți cu mediul de afaceri. Eu am fost înainte și dezvoltator și știu bine cum trec PUZ-urile în general pe la Consiliul General.(….) Eu, personal, am organizat un flagrant, acum 18 ani când eram în mediul de afaceri și nu mai puteam să rezist și mi s-a cerut șpagă”, a declarat Robert Negoiță.

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, este în discuții cu liderii social-democrați pentru a reveni în PSD. El spune că a găsit și o soluție pentru a nu-și pierde mandatul de primar, în condițiile în care a candidat pe listele formațiunii București 2020: fuziunea cu PSD, potrivit Digi 24.

Vom vedea, am avut o discuție cu președintele partidului, cu secretarul general, cu președintele Consiliului Național și cu alți colegi. Putem să gândim un proiect de reformare, de reorganizare, de îmbunătățire, ceva solid”, a spus Negoiță la Digi24.

Robert Negoiță a adăugat că deja s-au întâmplat lucruri „benefice” în PSD, referindu-se la plecarea „unor persoane” din partid. Un alt motiv este acela că social-democrații sunt acum în opoziție.

Related posts

Florin Iordache a depus jurământul în funcția de președinte al Consiliului Legislativ

Andrada Ionescu

Nelu Tătaru, pentru prima dată de acord cu PSD. „Am ajuns ciuma Europei”

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea crede că PSD va câştiga parlamentarele şi va propune premierul

Andrada Ionescu

Leave a Comment