Rareș Bogdan: Îl susțin total pe Florin Cîțu în actul său de reformă, în spatele premierului se află președintele Klaus Iohannis 

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că nu va ezita să lanseze atacuri la adresa oricărei persoane care îl va boicota pe premierul Florin Cîțu, pe care îl susține „total”, subliniind că sunt destule tensiuni publice și că, imediat după ce va trece bugetul, s-ar putea să apară „niște surprize”, atât din interiorul PNL, cât și în cadrul coaliției. Bogdan a mai afirmat că „uneori” PNL este deranjat de pornirile „intempestive” ale „tinerilor colegi năbădăioși”, scrie G4Media.

„Florin Cîțu a reușit să țină economia românească pe linia de plutire (…). Îl susțin total pe Florin Cîțu în actul său de reformă. De asemenea, există un personaj mult mai important decât mine și cu mult mai multă forță decât mine, care se află în spatele lui Florin Cîțu, și acela se numește președintele Klaus Iohannis”, a declarat Rareș Bogdan sâmbătă seara într-o intervenție la postul de televiziune Antena 3.

Rareș Bogdan a susținut că nu atacă pe nimeni în acest moment, dar că nu va ezita să lanseze atacuri, atât la adresa membrilor PNL, cât și a partenerilor de coaliție, dacă Florin Cîțu nu va fi sprijinit.

„Dacă cineva va încerca să îl boicoteze pe Florin Cîțu, înainte ca Florin să se ocupe de acea persoană, voi fi unul dintre cei care nu voi ezita să-l atac public și violent pe cel care va face asta”, a mai spus Rareș Bogdan.

Întrebat cine nu l-a lăsat să taie sporurilor, europarlamentarul Rareș Bogdan l-a indicat pe vicepremierul Kelemen Hunor.

„O parte dintre cei care nu l-au susținut se numește dl Kelemen Hunor și alți domni care au considerat că în anul ăsta nu mai trebuie să face tăieri de sporuri. Cred că în momentul respectiv, Florin Cîțu avea nevoie de susținerea liderilor PNL mai puternic decât o are”, a declarat Rareș Bogdan sâmbătă noaptea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *