Image default
Actualitate

Marcel Ciolacu, către Cîțu: Tatăl meu avea o vorbă „După ce că ești prost, mai pui și frână”

Marcel Ciolacu i-a transmis premierului Cîțu că „are aceeași placă” și că nu e civilizat să faci „hoț” pe cineva.

„Domnule prim-ministru, ați venit ca și ieri, cu aceeași placă, care când nu ai argumente atunci vii și jignești și încerci prin țipete să acoperi acest buget al austerității.Tatăl meu, dumnezeu să-l ierte, un oltean serios, când întâlnea personaje ca dumneavoastră avea o vorbă: Domnule, după ce că ești prost, mai pui și frână. E civilizație când faci hoț pe cineva? Nu ați vrea dumneavoastră să vorbiți cu președintele organizației PNL de la Iași să ne facă și nouă rost de niște tablă și cherestrea? Fost ministru în Guvernul Orban”, a declarat Marcel Ciolacu, scrie Digi 24.

Ciolacu, către Florin Cîțu: Tatăl meu avea o vorbă

„Nu ați vrea să vorbiți cu domnul Orban să vorbească cu președintele organizației PNL Piatra Neamț care a inventat o infrațiune nouă, de a vinde postrui cu sute de mii de euro în Guvernul Cîțu?

Nu mai bine procedați ca domnul Barna. Când se termină oamenii noi, după ce ai făcut 5-6 numiri în Guvern, să apelezi să îi împrumuți de la PSD fără bani?”, i-a transmis Marcel Ciolacu, premierului Cîțu.Anterior, premierul a declarat de la tribuna Parlamentului că „adevăratul motiv al supărării PSD” este că au fost „tăiați” de la buget și „nu mai pot să fure”, a declarat Marcel Ciolacu.

Florin Cîțu a răbufnit. „Să vedem cine mă contestă: Slugile lui Liviu Dragnea, Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose”

Slugile lui Liviu Dragnea sunt o serie de personalități din PSD, crede premierul României, Florin Cîțu. Prim-ministrul a reacționat luni după amiază, după ce a venit pregătit în Parlamentul României să prezinte bugetul iar parlamentarii PSD l-au întâmpinat cu pancarte negre pe care erau scrise mesaje antiguvernamentale.

De la tribună, șeful Guvernului a spus cei de la PSD l-au chemat în Parlament fără să vrea să asculte ce are de spus despre bugetul României pe 2021. „Ei m-au invitat ca să vadă cât rezist la înjurăturile lor”, a declarat Florin Cîțu.

Related posts

Marcel Ciolacu vrea să intre în grevă parlamentară: „Domnul Iohannis să-şi gestioneze Guvernul său ”

Andrada Ionescu

Marcel Ciolacu, ferm convins că România intră în carantină: „România va intra în carantină după alegeri”

Andrada Ionescu

România NU va încheia un acord cu FMI, spune ministrul Florin Cîțu. Ce se va întâmpla cu taxele și impozitele, de la anul

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment