Image default
Actualitate

Reacția furibundă a Elenei Udrea împotriva judecătoarei care a condamnat-o: „O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu”

Elena Udrea a blestemat-o pe judecătoarea care a condamnat-o la opt ani de închisoare. Ea se declară șocată și susține că acuzațiile care i se aduc sunt absurde.

„Pentru mine a fost un șoc. M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat”, a spus Elena Udrea, la Antena 3.

Ea a atacat-o dur pe judecătoarea care a condamnat-o: „Nu pot să cred că are ceva personal cu mine, nu pot să cred că mă urăște pe mine atât de tare încât să țină să mă condamne chiar și pe cele mai absurde acuzații care s-au adus în acest dosar.

Femeia asta a dat o decizie absurdă! Nu știu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înțeleg cum va dormi această femeie liniștită la noapte” a blestemat Elena Udrea.

Elena Udrea a mai spus că nu va mai pleca din țară și a adăugat că speră că la apel i se va da dreptate.

Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, iar fiica președintelui Traian Băsescu, Ioana, la 5 ani de închisoare, în primă instanță, în dosarul privind campania electorală din 2009.

„În cursul anului 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, au fost colectate sume de bani provenite din infracţiuni de corupţie, delapidare şi evaziune fiscală care au fost folosite, ulterior, pentru plata unor servicii prestate în campania electorală. Legătura dintre persoanele care obţineau banii pe cale nelegală şi prestatorii de servicii legate de campanie era realizată de inculpata Udrea Elena Gabriela. Aceasta conducea un staff de campanie informal al unuia dintre candidaţi şi, din această poziţie, coordona atât achiziţiile de servicii de campanie, cât şi persoanele care au acţionat ca intermediari pentru plăţile realizate, astfel încât sumele de bani să ajungă la societăţile prestatoare”, a transmis DNA într-un comunicat de presă.

Related posts

Elena Udrea a scăpat de dosarul Microsoft: „fapta nu există” a stabilit DNA. Ce spune fostul ministru al turismului

Constantinescu Gabriel

Lucian Bode a fost audiat în dosarul de corupție al Elenei Udrea. „Eu am urmărit interesul statului român”

Constantinescu Gabriel

Elena Udrea, în fața instanței: „Sunt nevinovată. Am fost prima și singura de după Ceaușescu care a investit în turismul romanesc”

Andrada Ionescu

Leave a Comment