Emil Boc atacă dur conducerea PNL: Am adus cele mai multe voturi și am fost pur și simplu umiliți

 Emil Boc, primarul liberal al municipiului Cluj-Napoca, consideră că organizaţia clujeană a partidului a fost sfidată de conducerea centrală a PNL prin numirea unui prefect al judeţului din partea UDMR. „E un gest de sfidare fără precedent”, susține liderul liberal.

„E fără cuvinte. E un gest de sfidare fără precedent a conducerii PNL faţă de organizaţia PNL Cluj. Eu am fost preşedinte al acestui partid 7 ani de zile, dar niciodată Clujul n-a fost umilit. De altfel, niciodată, ca preşedinte de partid, n-am umilit organizaţiile politice care au adus scor politic la partid. Iar Clujul, că le place unora, că nu le place, a adus cele mai multe voturi în zestrea generală a PNL, la toate alegerile”, a declarat Emil Boc, potrivit Digi 24.

„Deci, organizaţia care aduce cele mai multe voturi, pur şi simplu a fost umilită şi asta e o palmă data tuturor colegilor mei din PNL care au muncit cu bună credinţă. (…) Practic, conducerea centrală a partidului ne-a sfidat”, a mai spus edilul Emil Boc.

Emil Boc atacă dur conducerea PNL: Am adus cele mai multe voturi și am fost pur și simplu umiliți

Rata de incidență nu reflectă corect amploarea infectărilor cu coronavirus într-o localitate, susțin mai mulți primari, în frunte cu edilul Emil Boc. Se testează mult, automat sunt găsite mai multe cazuri, spune Boc, care cere regândirea întregului sistem de raportare. Oficialii Ministerului Sănătății i-au dat replica.

„Suntem corecți, testăm, facem vaccinuri, respectăm măsuri impuse, dar la capitolul testări ajungem să punem economia pe butuci. Am cerut un singur lucru: să se coreleze nivelul de testare cu rata de infectare. Dacă testezi mai mult, să se pondereze că ai făcut mai multe teste și de aceea rata e mai mare! Ni s-au făcut promisiuni, dar suntem cu ele în brațe. Eu cred că sunt experți care sunt rupți de realitate, sunt cu ochii în calculator și nu se uită cu un ochi în realitate. Realitatea din ecran e diferită de cea din viața reală. Să nu omoare economia, până nu e prea târziu!”, a spus Emil Boc, potrivit B1TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *