Marcel Ciolacu se răzvrătește: „În noaptea de Înviere merg la biserică. Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, anunță că va merge la biserică în noaptea de Înviere indiferent de restricțiile de circulație care ar putea fi impuse în perioada sărbătorilor de Paște și că, dacă va fi amendat, va plăti amenda.

„​În noaptea de Înviere merg la biserică, indiferent de situație. Anunț public, oficial. În noaptea de Înviere voi fi la biserică. Acolo mă duc de când eram copil”, a declarat Ciolacu duminică seară la Antena 3, potrivit Hotnews.

Liderul PSD Marcel Ciolacu insistat că este vorba despre o opțiune personală, care nu implică partidul.

„Una e să duc partidul într-o direcție – lucru care s-a mai întâmplat și la PSD, și la alte partide – și să îl folosesc ca instrument, după hachițele mele, și alta este decizia mea personală… Voi purta mască, mă dezinfectez, dar voi fi la biserică”, a spus liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu s-a arătat dispus să plătească și o amendă, dacă va fi oprit de poliție pentru încălcarea interdicției de circulație după ora 22: „Voi plăti amenda, ca orice cetățean. Ce, ar fi prima oară? Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta”, a răspuns el.

Marcel Ciolacu: Vom ataca la CCR proiectul privind desfiinţarea Secției Speciale

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că social-democraţii vor ataca la Curtea Constituţională proiectul privind desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, considerând că amendamentul adoptat de Comisia juridică a Camerei Deputaţilor la acest proiect este neconstituţional.

„Ne menţinem punctul de vedere – vom ataca la Curtea Constituţională acest proiect cu sau fără acel amendament pe care eu îl consider neconstituţional”, a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă, la sediul PSD.

„Am tras o singură concluzie, domnul Oros este într-o lume paralelă față de ceea ce se întâmplă în acest domeniu Nu s-au luat măsuri, nu au fost date nici până acum despăgubirile pentru secetă, nu a fost plătita acciza, 60% din totalul de anul trecut și nu în ultimul rând, am văzut că a venit cu o inițiativă să modifice legea 17 cea privitoare la înstrăinarea terenurilor”, a declara Marcel Ciolacu, citat de Digi.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *