Vlad Voiculescu a primit 1.500 de lei amendă pentru că nu a purtat mască pe holul Parlamentului

Vlad Voiculescu a fost amendat cu 1.500 de lei pentru neputrarea măștii de protecție. Anunțul a fost făcut de Poliția Capitalei, la câteva zile după ce ministrul Sănătății a fost fotografiat fără mască pe holul Parlamentului.

Vlad Voiculescu a fost fotografiat luni de jurnalişti în timp ce discuta cu un alt bărbat, pe holul Parlamentului, ținând masca de protecție în mână. Cei doi vorbesc de la o distanţă mai mică de doi metri.

Într-un mesaj publicat apoi pe Facebook, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu susținea că și-a dat masca jos pentru că îi era sete și că nu era nicio persoană în jurul său, deși pe imagini se vede cum discută cu un coleg, fără să poarte masca.

„Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, a scris Voiculescu.

A doua zi au apărut imaginile cu Turcan care apărea fără mască în fotografii de la o operațiune de împădurire din județul Sibiu.

Atât Turcan, cât și Voiculescu, au spus că au solicitat să fie amendați.

Vlad Voiculescu s-a făcut de râs la Bruxelles vorbind „mult și degeaba”, au dezvăluit reprezentanții PSD

Vlad Voiculescu a greșit tema discuției la o întâlnire cu miniștrii europeni ai sănătății. Vlad Voiculescu ne-a făcut de râs, consideră PSD, reprezentanții partidului de opoziție explicând cum au decurs lucrurile la reuniunea online la care a participat și ministrul român al sănătății.

„Din cauza unor astfel de oameni incapabili nu avem proiecte serioase pe sănătate din bani europeni prin PNRR sau programul EU4Health”, consideră social-democrații, potrivit Digi24.

„Ministrul USR-PLUS, Vlad Voiculescu, ne-a făcut de râs la nivel european. După ce a crezut că îi păcălește pe ceilalți miniștrii europeni ai sănătății, invocând probleme tehnice deși nu urmărea de fapt ședința, Voiculescu a greșit și tema discuțiilor. Toți ceilalți miniștrii au vorbit pe scurt de Planul European privind Combaterea Cancerului, tema reuniunii, în timp ce Voiculescu a vorbit mult și degeaba despre pandemie, subiect ce era programat pentru a doua zi”, au scris joi seara, pe Facebook reprezentanții PSD.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *