Prefectul Capitalei: Dacă este ora 20:00 și nu mai am pâine, aștept până mâine dimineață când se deschid magazinele

Alin Stoica, prefectul Capitalei, spune că închiderea magazinelor mai devreme și limitarea deplasarilor în afară locuinței, au că scop limitarea contactelor în grupuri mari.

„Evident că dacă aceste măsuri duc la aglomerări suplimentare atunci ele trebuie regândite sau însoțite de alte măsuri”, a mai spus Alin Stoica, prefectul Capitalei, la Antena 3, citat de Gândul.

„De exemplu, pentru marile magazine, unde prevedeam că e posibil să se întâmple astfle de aglomerări, am luat și măsură complementară de a asigura cei șapte metri pătrați pentru fiecare client. Și vom vedea în zilele următoare cum a mers, cum a fost aplicată, dacă a avut efectele scontate, dacă trebuie însoțită de alte măsuri”, mai spune prefectul Capitalei.

„Dacă este ora 20:00 și nu mai am pâine aștept până mâine dimineață când se deschid magazinele”, a mai spus Alin Stoica, prefectul Capitalei

Totodată, prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că programul magazinelor și comportamentul consumatorilor după ce acestea au început să se închidă la 18:00 vor fi analizate

„Vom avea discuții cu marii retaileri și magazinele mici pentru a vedea care a fost comportamentul clienților. În funcție de aceste analize, săptămâna viitoare le vom solicita de la comercianți, vom lua măsuri”, a spus Alin Stoica, la Digi24.

Prefectul capitalei a spus că „am avut anumite semnale că în unele locuri s-au produs aglomerări”.

„Avem informații că la închiderea programului există tendința de a se aglomera. Există tipul acela de comportament de cumpărător de weekend”, a completat Alin Stoica, precizând că astfel de restricții cu privire la program ar putea fi extinse și către micii comercianți.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *