Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre erodarea imaginii CoalițieI. În opinia gazetarului, mișcările miniștrilor Vlad Voiculescu și Stelian Ion „ sunt o formă de șantaj”. „Unii înțeleg să coopereze, alții, nu! Alții, practică vânătoarea de imagine în clipa de față”, spune Cristian Tudor Popescu.

Nu Opoziția în clipa de față erodează cel mai eficient imaginea actualei guvernări. Nici opoziția din stradă și nici opoziția politică, adică PSD și formațiunea aceea, AUR.Nu, Coaliția însăși. Coaliția însăși își dă, și cu stânga și cu dreapta, cu levierul, în ambii genunchi. Continuu, și se mai și încrucișează din când în când. Asta face! Se faultează unii pe alții.Domnul Stelian Ion a făcut pachetul de legi pentru corectarea abominațiilor PSD-ului lui Dragnea, în legătură cu legile Justiției”, a declarat gazetarul Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

„Ce este această mișcare? Ca și mișcările domnului Voiculescu. Ele sunt o formă de șantaj! Sigur, suntem împreună la guvernare și nu puteți să vă rupeți de noi, că nu puteți să guvernați fără noi. Asta face USR-ul acum.Nu tot USR-ul. Acești doi domni sigur fac asta. Stelian Ion și Vlad Voiculescu. Pentru că știu că nu pot fi dați afară, forțează să iasă în față”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

„Domnul Drulă nu face asta! Domnul Drulă are o prestație, până acum, după părerea mea, bună. Să vedem mai departe. Să vedem ce se întâmplă cu spațiile comerciale de la metrou. Înțeleg că în noaptea asta la oa 24:00 expiră termenul. Să vedem, le ia de acolo, sau nu?Ăsta este un șantaj. „Nu puteți fără noi”, prin urmare, „noi încercăm să ieșim în față, să luăm prim-planul”, cum se spune la fotbal, prin astfel de măsuri, în legătură cu care „nu ne consultăm cu nimeni din Coaliție”. A făcut asta domnul Voiculescu sistematic, și acum o face și domnul Stelian Ion”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *