Image default
Actualitate

Sorin Moldovan: NATO oferă securitate pe scena internațională

Ambasadorii statelor NATO au participat la Parlament la o masă rotundă. Evenimentul a fost prilejuit de aniversarea a 72 de ani de la înființarea organizației. Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban și Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană au fost gazdele membrilor corpului diplomatic acreditat la București. Moderatorul manifestării a fost deputatul Sorin Moldovan, vice-președintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților.

„#NATO oferă securitate pe scena internațională, iar România este o parte foarte importantă în ceea ce privește securitatea în flancul estic și la Marea Neagră. După 72 de ani, cele 30 de state membre fac din NATO o alianță mai puternică și mai unită ca niciodată.” a scris Sorin Moldovan pe pagina sa de Facebook.

Tema reuniunii a fost importanța geostrategică a Mării Negre și contribuția României la „Flancul Estic”. La discuții au fost prezenți Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, General-locotenent Daniel Petrescu– Șeful Statului Major, Dan Neculăescu – Secretar de Stat MAE și Sorin Grindeanu– Președintele Delegației României AP-NATO.

Related posts

Gabriela Firea depune plângere penală împotriva lui Ludovic Orban

Andrada Ionescu

Avem un deficit bugetar „îngrijorător”, spune premierul Ludovic Orban

Constantinescu Gabriel

Doctorul Adrian Streinu Cercel ar putea fi destituit din fruntea Institutului Matei Balș. Declarațiile „iresponsabile” l-au pus pe făraș

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment