Image default
Actualitate

Sorin Moldovan: NATO oferă securitate pe scena internațională

Ambasadorii statelor NATO au participat la Parlament la o masă rotundă. Evenimentul a fost prilejuit de aniversarea a 72 de ani de la înființarea organizației. Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban și Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană au fost gazdele membrilor corpului diplomatic acreditat la București. Moderatorul manifestării a fost deputatul Sorin Moldovan, vice-președintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților.

„#NATO oferă securitate pe scena internațională, iar România este o parte foarte importantă în ceea ce privește securitatea în flancul estic și la Marea Neagră. După 72 de ani, cele 30 de state membre fac din NATO o alianță mai puternică și mai unită ca niciodată.” a scris Sorin Moldovan pe pagina sa de Facebook.

Tema reuniunii a fost importanța geostrategică a Mării Negre și contribuția României la „Flancul Estic”. La discuții au fost prezenți Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, General-locotenent Daniel Petrescu– Șeful Statului Major, Dan Neculăescu – Secretar de Stat MAE și Sorin Grindeanu– Președintele Delegației României AP-NATO.

Citește pe aceiași temă

Școlile s-ar putea redeschide după 15 mai, susține Ludovic Orban. Cum se vor da examenele

Constantinescu Gabriel

Guvernul Orban ia în calcul limitarea deplasărilor pe timp de noapte și vrea mască obligatorie unde rata de infectare depășește 1,5 la mia de locuitori

Andrada Ionescu

Pensiile vor fi majorate, a spus Ludovic Orban. Procentul de 40% este însă „o țintă de neatins”

Constantinescu Gabriel

Lasă un comentariu