Premierul Florin Cîţu le-a mulţumit românilor care au ales să se vaccineze la centrele drive-thru din toată ţara. Potrivit lui Cîțu, în acest moment în România există toate condiţiile să se ajungă la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie.

„Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată ţara. Cu maşina personală, cu motocicleta, cu bicicleta, cu taxi-ul. La centrul din Piaţa Constituţiei s-a vaccinat un pacient pe minut. Accelerăm campania”, spune Florin Cîțu.

„Pe lângă programare pe platformă, avem centre drive-thru, vaccinare la medicul de familie, maratoane de vaccinare. Avem toate condiţiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. Singura soluţie este vaccinul! România, hai că se poate! Împreună revenim la normalitate!”, a scris Florin Cîţu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Primul centru de tip drive-thru din Capitală s-a deschis joi dimineața în Piața Constituției și funcționează între orele 8.00-20.00. Centrul are patru fluxuri, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer.

Premierul Florin Cîțu le-a transmis un mesaj românilor care s-au aflat în mini-vacanța de Paște pe Litoral. El a spus că va merge și în Vama Veche și le-a mulțumit pentru că s-au vaccinat împotriva COVID-19.

„Vă promit că ne vedem vara aceasta și în Vamă. Vă mulțumesc că ați ales să vă vaccinați. Doar așa revenim la all-nighters (petreceri care țin toată noaptea, n.r.)”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Postarea vine după ce mai mulți tineri aflați în Vama Veche l-au chemat pe Florin Cîțu la mare.

Florin Cîțu: „Ne vedem vara aceasta și în Vamă”

Zeci de mii de turiști și-au petrecut acest weekend la mare, în minivacanța de Paște, care a coincis  și cu cea de 1 Mai, momentul de debut al sezonului estival. Din cauza pandemiei, petrecerile sunt interzise. În nicio stațiune, cluburile și terasele nu pot rămâne deschise după ora 22:00. Așa s-a întâmplat și aseară în Vama Veche, cunoscută pentru petrecerile care se încheiau după răsăritul soarelui.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *