Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, l-a avertizat marti pe primarul general Nicuşor Dan că „nu mai e singur pe teren”, cerandu-i să se consulte cu PNL şi USR PLUS pentru a pune capăt scandalului din jurul adoptării bugetului Primăriei Capitalei.

Liderul liberal i-a amintit lui Nicuşor Dan că a câştigat alegerile locale în Capitală „datorită celor trei forţe din jurul său”. „Nicuşor trebuie să înveţe puţin. Şi eu avut probleme venind din zona media (…) Nicuşor Dan trebuie să înveţe că nu mai e singur pe teren. A câştigat datorită celor trei forţe din jurul său şi trebuie să înveţe să comunice, a declarat europarlamentarul Rareş Bogdan la Digi24

Rareș Bogdan:Trebuie să înveţe că nu mai e singur pe teren”

„Trebuie să se consulte, nu e un loc al orgoliilor. Altfel, bucureştenii, oricâtă răbdare ar avea, la un moment dat şi-o vor pierde şi vor face comparaţii. În acelasi timp, nu trebuie văzută vina în privinţa celor care au blocat adoptarea bugetului. Dialogul şi jocul în echipă vor rezolva această problemă”, a  mai spus europarlamentarul liberal Rareș Bogdan.

Totodată, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a precizat că primarul general nu are probleme de comunicare cu PNL, în contextul în care lideri USR-PLUS, precum ministrul Cristian Ghinea, l-au acuzat pe Dan că refuză dialogul.

„Primul lucru pe care vreau să vi-l spun este că bugetul va trece. Vreau să îi felicit pe colegii mei, în frunte cu Stelian Bujduveanu, viceprimarul nostru, şi pe toţi cei 12 consilieri generali PNL pentru felul în care au înțeles să fie alături de bucureșteni şi şi-au luat rolul în serios, fiind cât se poate de raționali şi de pozitivi”, a spus Rareș Bogdan.

„Chiar dacă s-a întâmplat acea nesincronizare şi cei 17 consilieri USR-PLUS au blocat, pentru moment, bugetul, în aceste zile Nicușor Dan poartă discuții. Chiar azi au avut loc discuții cu reprezentanții USR-PLUS”, a spus Rareș Bogdan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *