Image default
Actualitate

Ce spune premierul Florin Cîțu despre măririle de taxe și impozite

Măriri taxe și impozite. Taxele și impozitele nu vor crește anul acesta, a dat asigurări premierul Florin Cîțu, care a amintit că aceasta a fost o promisiune la începutul mandatului pe care o va respecta.

Măriri taxe și impozite. Premierul Florin Cîțu a dat asigurări marți, din nou, că anul acesta nu vor fi majorate taxele și nici nu vor fi introduse unele noi.

Întrebat dacă ar putea fi eliminate taxele pe salariul minim, premierul a răspuns: „Suntem în al doilea am în care nu s-a întâmplat nimic cu Codul Fiscal și va rămâne așa. Din momentul în care am preluat portofoliul la Finanțe am promis, și am promis și anul acesta că nu vom modifica Codul Fiscal, nu vom crește taxe și nu vom introduce taxe noi. Așa va rămâne și anul acesta”.

Premierul Florin Cîțu a făcut referire la preluarea mandatului de ministru al finanțelor, funcție pe care a deținut-o înainte de a fi nominalizat premier al României, în decembrie 2020.

Măriri taxe și impozite. „În ce privește (posibila creștere) a salariului minim, trebuie să discutăm cu patronatele și cu sindicatele. Cât despre evoluția din ultimii ani, România a avut o dinamică mai mare în ceea ce privește salariul minim. Vom vedea ce se va întâmpla, decizia se va lua după o discuție tripartită, nu după ce spune o persoană sau alta”, a mai declarat Florin Cîțu.

Related posts

Controale la fisc dispuse de ministrul Alexandru Nazare, după ce oamenii au primit somații pentru sume deja plătite

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu cere relaxarea restricțiilor de Paște. Care sunt propunerile premierului

Constantinescu Gabriel

Nu vor crește taxele, promite Florin Cîțu, iar economia își va reveni la anul

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment