Florin Cîțu
Florin Cîțu a postat un videoclip de la mare. Premierul se plimbă pe plajă și fotografiază pescărușii

Premierul Florin Cîțu a mers, joi, la Constanța, unde a avut o întâlnire cu reprezentanții din domeniul HoReCa și a vizitat, împreună cu președintele Klaus Iohannis, centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța. Cîțu și-a făcut, însă, timp și pentru a merge pe plajă, imaginile cu premierul fiind publicate pe contul oficial de Facebook.

În videoclipul publicat joi, premierul Cîțu se plimbă pe plaja din Constanța, cu mască, și fotografiază peisajul în care apar și pescăruși. Pe fundalul imaginilor se aude melodia „Ride” a trupei Twenty One Pilots.

„Vom avea aceste soluții la timp aprobate ca să putem începe la iunie o primă etapă de relaxare, iar a doua de la 1 august”, a spus premierul Florin Cîțu, potrivit Digi 24.

Cîțu a adăugat că va veni mai des pe litoral, pentru a susține turismul.

Premierul Florin Cîțu a spus că va ajuta campania de vaccinare și că în acest sens în perioada următoare va merge la multe centre de vaccinare și chiar va participa la maratonul de vaccinare anti-COVID-19.  Cîțu a mai afirmat că dacă „s-ar putea, s-ar vaccina din nou”.

„Dacă s-ar putea, m-aș vaccina din nou, dar se pare că nu se poate”, spune Florin Cîțu, citat de Digi 24.

Totodată, premierul României a mai explicat cum va încerca să ajute campania de vaccinare împotriva COVID-19.

„Da, voi fi prezent (la primul maraton de vaccinare anti-COVID-19 – n.r.), voi fi și nu numai acolo. Voi fi prezent la mai multe centre de vaccinare. Voi merge și la companii care vor avea centre de vaccinare. Voi fi în perioada următoare la multe centre de vaccinare pentru a ajuta campania”, a mai spus premierul Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat pe 16 ianuarie cu prima doză la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *