Ludovic Orban
Ludovic Orban nu îl vrea pe Florin Cîțu contracandidat: Îl vreau în echipa mea

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marți, că își dorește ca Florin Cîțu să fie în echipa lui și a enumerat funcțiile politice în care l-a susținut pe acesta.

„A fost în echipa mea.  A fost ales senator în 2016, a fost ales vicepreședinte economic în echipa mea, l-am susținut pentru funcția de lider de grup la Senat, ulterior ministru al finanțelor și după alegeri pe poziția de premier.Între mine și Florin Cîțu e o relație de colaborare, de parteneriat. Comunicăm, luăm decizii împreună.Mi-aș dori să fie în echipa mea, dar decizia îi aparține”, a declarat Ludovic Orban.

Conducerea PNL a stabilit marți în ședința Biroului Executiv data la care va avea loc Congresul partidului – 25 septembrie.

Președintele PNL  Orban a propus data iar liderii partidului au aprobat-o prin vot. Orban le-a prezentat colegilor și calendarul alegerilor. Deocamdată, el este singurul care și-a anunțat candidatura pentru șefia partidului.

Ludovic Orban ia în calcul o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024

Ludovic Orban spune că ia în calcul să candideze la alegerile prezidenţiale din 2024. “Sigur că odată ce candidez la președinția PNL, nu scot din calcul nici această perspectivă”, a spus el sâmbătă, la Tecuci.

Ludovic Orban a spus că “orice soluție este posibilă, aceasta este o decizie care se va lua ulterior”.

“Deocamdată PNL este principalul partid de guvernământ, suntem în parteneriat cu președintele României, care este încă cu ani buni de mandat. Acest parteneriat a dat roade pentru România și va da în continuare. Obiectivul nostru principal este să asigurăm buna guvernare a Românei și saltul economic. (…) Până la alegerile prezidențiale mai este timp, sigur că odată ce candidez la președinția PNL nu scot din calcul nici această perspectivă”, a spus  președintele PNL Ludovic Orban,citat de Digi 24.

Președintele PNL, Ludovic Orban a fost întrebat de jurnaliști care este părerea lui după ce unii lideri liberali din țară și-au exprimat susținerea pentru Florin Cîțu la postul de președinte al partidului.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *