Alexandru Nazare explică de ce nu a vrut să demisioneze de la conducerea Ministerului de Finanțe. El afirmă că i-a spus premierului Florin Cîțu că și-a făcut treaba și a adus ca argument execuția bugetară.

„I-am spus premierului că mi-am făcut treaba, că am rezultate vizibile, apreciate chiar de el de multe ori, reflectate în evaluările instituțiilor internaționale.I-am spus premierului că stăm bine cu execuția bugetară și că nu am motive întemeiate să îmi înaintez o demisie”, a spus Alexandru Nazare.

„Am considerat înțelept ca în această perioadă să-mi mențin neutralitatea politică, prin prisma poziției de ministru al Finanțelor”, a transmis Alexandru Nazare, ca reacție la cererea de revocarea a sa din funcție.

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, după remanierea ministrului Finanțelor Alexandru Nazare, că „nu există niciun motiv” pentru care a fost făcută această remaniere și că activitatea ministrului era un motiv de „mândrie”.

Ludovic Orban a precizat că premierul nu a avut acordul său sau al partidului. „Vreau să cred că nu e nicio legătură între faptul că Alexandru Nazare nu a apărut în poză și a fost remaniat. Vreau să cred, deși îmi e foarte greu, că nu e o răzbunare”, a mai spus Orban.

Florin Cîțu a declarat după ședința de guvern de la ora 12 că Nazare a refuzat să își dea demisia. „A avut posibilitatea să își dea demisia, a fost revocat”, a spus premierul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *