Ludovic Orban
Ludovic Orban, mesaj vehement pentru Cîțu după demiterea lui Nazare: Vreau să cred, deși îmi este foarte greu, că nu e o răzbunare

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, după remanierea ministrului Finanțelor Alexandru Nazare, că „nu există niciun motiv” pentru care a fost făcută această remaniere și că activitatea ministrului era un motiv de „mândrie”.

Ludovic Orban a precizat că premierul nu a avut acordul său sau al partidului. „Vreau să cred că nu e nicio legătură între faptul că Alexandru Nazare nu a apărut în poză și a fost remaniat. Vreau să cred, deși îmi e foarte greu, că nu e o răzbunare”, a mai spus Orban, președintele PNL.

Ludovic Orban: Vreau să cred, deși îmi este foarte greu, că nu e o răzbunare

„Am fost anunțat de intenția de remaniere. V-am spus legat de remaniere că în conformitate cu evaluarea mea ca președinte al PNL dar și cu activitatea miniștrilor, eu ca președinte sunt mulțumit de activitatea miniștrilor PNL și îi susțin. Ce m-a deranjat cel mai mult este faptul că a fost invocat acordul meu. Nu a avut acrodul meu, nici al forurilor statutare ale PNL. La ședința coaliției domnul prim-ministru nu a fost prezent”, a declarat Orban.

Președintele PNL, Ludovic Orban, spune că activitatea de la ministerul Finanțelor a fost foarte bună.

„În privința activității ministrului Finanțelor chiar avem motive de mândrie nu de remainiere. Menținerea ratingurilor de țară, suntem cu un deficit bugetar mai mic decât anul trecut, avem creștere de 23% a încasărilor bugetare față de 2020”, a spus Ludovic Orban.

„În ceea ce privește veniturile fiscale care reflectă gradul de colectare există o creștere de 29%. Au fost depășite obiectivele. Digitalizarea, s-au făcut pași serioși. Sunt conectate la serverele ANAF peste 85.000 de case de marcat.  Programul e-facturare care este programul de digitalizare a tuturor facturilor este un program în curs de derulare”, a declarat Ludovic Orban.

Orban a mai spus că numele viitorului ministru trebuie decis în partid.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *