Premierul Florin Cîțu a salutat miercuri prognoza economică de vară publicată de Comisia Europeană și care indică faptul că România va avea cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană în anul 2021.

„Am promis, am făcut! Comisia Europeană estimează o creștere economică de 7.4% în 2021 pentru România. CEA MAI MARE creștere economică din UE! Sectorul privat a răspuns pozitiv la măsurile implementate până acum și are încredere că ne vom ține de TOATE reformele anunțate“, a scris premierul, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Florin Cîţu a declarat luni că rata şomajului a scăzut în fiecare lună din 2021.

Totodată, Florin Cîțu a afirmat că economia României are, datorită activităţii bune a Guvernului pe care îl conduce, “cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani”.

El a adăugat că economia României are, datorită activităţii bune a Guvernului pe care îl conduce, cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani

“Rata şomajului a scăzut în fiecare lună din 2021. INS a anunţat că rata şomajului în luna mai a ajuns la 5,5% şi la cel mai mic număr de persoane în şomaj din martie 2020. O economie în care cresc investiţiile şi salariile este o economie în care creşte numărul locurilor de muncă (în mediul privat)”, a scris premierul  Florin Cîțu, pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *