Ludovic Orban a vorbit despre episodul de marţi în care a fost îmbrâncit de către agenţii de pază la alegerile interne pentru PNL Sector 4, că de când este în partid nu a văzut bodyguarzi care să fie implicaţi în procesul de organizare a procedurii de alegere.

Ludovic Orban, declarații despre episodul în care a fost îmbrâncit: „Nu e corect”

„Ce s-a întâmplat aseară nu este corect. De când sunt eu în PNL nu am văzut bodyguarzi care să fie implicaţi în procesul de organizare a procedurii de votare. Aş prefera să nu vă povestesc. Evident că bodyguarzii care păzeau scena nu m-au recunoscut în primă fază şi nu m-au lăsat să intru pe scenă”, a afirmat Ludovic Orban, miercuri la Parlament.

Întrebat de ce a fost acceptată prezenţa agenţilor de pază la acel eveniment, liderul PNL Ludovic Orban a răspuns: „Eu nu am acceptat prezenţa bodyguarzilor şi, până la urmă, bodyguarzii şi-au văzut de treabă după intervenţia mea, dar cu mare rezistenţă din partea colegilor mei. Dar este un amănunt pe care nu vreau să îl comentez. Eu sunt o garanţie că nu este nevoie de bodyguarzi atunci când se organizează alegeri interne”.

Întrebat despre faptul că unii lideri ai PNL au spus că a minţit atunci când a susţinut că a fost îmbrâncit de bodyguarzi, Orban a replicat: „Da, da. Nici nu erau de faţă domnii. Ei şi-au ţinut cuvântările două ore, după care au plecat. Episodul s-a petrecut ulterior cuvântărilor şi ulterior susţinerii discursurilor”, a spus Ludovic Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *