Ludovic Orban a declarat, marți, întrebat despre un document cu antetul Guvernului transmis de echipa lui Florin Cîțu în care se stabilesc linile de comunicare ale candidatului pentru șefia PNL, că „cine a hotărât să folosească resurse publice (…) în campania internă împotriva președintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”.

Ludovic Orban l-a criticat pe premierul Cîțu și pentru întâlnirile pe care le are cu primarii din țară la Guvern.

 Ludovic Orban: „Cine a hotărât să folosească resurse publice în campania internă, să plece de la Palatul Victoria”

„Dacă este adevărat acel document, cine a elaborat acel document și cine a hotărât să folosească resurse publice, funcționari sau demnitari plătiți din bani publici, în campania internă împotriva președintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria.”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban s-a referit la un document transmis în PNL, cu antetul Guvernului, în care echipa lui Florin Cîțu stabilește „linii de comunicare” pentru liderii PNL.

Potrivit documentului, liderilor PNL care îl susțin pe Cîțu li se cere să iasă mai mult la tv, „inclusiv miniștrii care îl susțin pe premier”. De asemenea, echipa lui Florin Cîțu cere informații despre tabăra Orban „pentru a le da în presă” și vorbește despre „diferența de clasă între „team orban si echipa câstigatoare”, scrie Digi 24.

„Nu e nimic rău dacă au întâlniri la Palatul Victoria cu primari. Sigur, mi-aș fi dorit ca aceste întâlniri să fi avut loc și înaintea anunțării candidaturii domnului Florin Cîțu”, a spus Ludovic Orban.

Orban s-a referit, marți, și la fotografia de la Cluj, în care acesta apare singur pe primul rând, în timp ce restul liderilor sunt pe scenă alături de Florin Cîțu.

„Pentru mine, a fi preşedintele Partidului Naţional Liberal înseamnă o răspundere uriaşă, o povară imensă şi o misiune pe care am înţeles să o îndeplinesc aşa cum am putut mai bine. Vreau să le transmit unora mai puţin obişnuiţi cu PNL: cine umileşte preşedintele Partidului Naţional Liberal umileşte Partidul Naţional Liberal în ansamblul său şi, la urmă, îl umileşte pe fiecare dintre membrii Partidului Naţional Liberal, provocând un grav deserviciu nouă, fiecăruia dintre noi”, a spus Ludovic Orban în discursul susţinut la conferinţa de alegeri a PNL Prahova.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.