Scandalul Florin Cîțu la pușcărie îl face pe acesta un „penal internațional”
Scandalul Florin Cîțu la pușcărie îl face pe acesta un „penal internațional”

Scandalul Florin Cîțu la pușcărie îl face pe acesta un „penal internațional”, crede fostul premier Mihai Tudose, care îi cere demisia urgent. „Asta înseamnă sa ai stofă! Nu Jilava, Rahova, de-astea maidaneze!” comentează Mihai Tudose.

Florin Citu a fost închis în SUA pentru conducere sub influenta alcoolului, acum mai bine de 20 de ani, după cum a recunoscut și premierul.

Scandalul Florin Cîțu la pușcărie. Social-democratul i-a cerut lui Citu „să se ducă acasă”, numindu-l „penal internațional”, într-o postare pe contul său de Facebook..

După delirul continuu în care ne tine de când e la butoane, după dezastrul provocat și susținut de el în tooooate domeniile, după, după… Aflam azi că Wooow Citu e penal internațional. Asta înseamnă să ai stofă! Nu Jilava, Rahova, de-astea maidaneze! Nu! America!!! Du-te acasă, Citu. Azi. Acum. Și stai acolo. Fără pâine”, a precizat fostul premier.

Mihai Tudose a făcut referire și la mesajul „Fără penali în funcții publice” al USR, partenerul de guvernare al PNL.

Alde Usr-plus v-a picat semnalu’? Cum e cu fără penali? Era vorba doar de penali romani? Pușcăria din străinătate o puneți la studii?!?”, a mai adăugat sursa citata.

Premierul Florin Citu a recunoscut, miercuri, după mai multe articole în presă, că a fost închis în Statele Unite ale Americii într-un caz de conducere sub influența alcoolului, la începutul anilor 2000. El a stat două zile la închisoare și a plătit o amendă de 1000 de dolari.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul