Un guvern investit rapid este prioritatea premierului desemnat Cioloș
dacian cioloș

PreședintelUSR, Dacian Cioloș, spuncă partidul va urmări și din opozițiobiectivelanunțatîn campania electorală și că va căuta măsuri pentru a ieși din criza sanitară și ceenergetică. El nu excludrevenirea USR la guvernarînaintdalegerilparlamentare.

„Trecerea în opoziți„înseamnă aceleași obiective pe care le-am avut și cât am fost la guvernare, angajamentelpcarle-am luat în campanie. Vom face tot ce ține de noi și vom folosi toate instrumentele pe care le avem ca să ne asigurăm că România continuă parcursul proeuropean, care înseamnă stat de drept, modernizare, reformarea sistemului care am văzut că nu funcționeazăoportunități pentru mediul de afaceri și măsuri pentru ieșirea din criza pandemică și energetică”, a spus Dacian Cioloș la Digi24.

Am avut foarte mulți susținători care ne-au cerut să ne asumăm intrarea la guvernare și ne-am asumat acest lucru, ca să punem în aplicare reformele pentru care am primit mandat. Evident că punerea în aplicare a unui program o faci de la guvernare”, spune Dacian Cioloș.

„Am făcut asta cât a fost posibilAm constatat de multe ori la colegii de la PNL că una au promis în campanie și alta au considerat ca prioritar odată ce au venit la guvernare și asta a și creat anumite tensiuni și i-a dus spre PSD, pentru că cu PSD nu-și mai pun problema deloc să susțină reformele de modernizare, de depolitizare, eficientizare a cheltuirii banului public, reformarea justiției, eliminarea pensiilor speciale. Noi am avut un angajament pentru asta și ne vom asigura că vor rămâne pe agenda publică”, a adăugat Dacian Cioloș.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *