Actorul Mugur Mihăescu a ironizat declarațiile președintelui Klaus Iohannis
Actualitate

Mugur Mihăescu, ironii la adresa președintelui Iohannis: „Păi, dom’ preşedinte, îmi dă cu minus”

Actorul Mugur Mihăescu a ironizat declarațiile președintelui Klaus Iohannis, care în mesajul său de luni seara a atras atenția asupra respectării tuturor restricțiilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu coronavirus. Mugur Mihăescu contestă, în stilul care l-a consacrat în grupul „Vacanța Mare” închiderea restaurantelor, școlilor, teatrelor, instituțiilor publice care lasă sute de mii de români fără locuri de muncă în timp ce alegerile parlamentare se vor desfășura pe 6 decembrie.

„Bună seara d-le preşedinte Iohannis. Am ascultat cu mare interes declaraţia dvs. de la Cotroceni, din seara aceasta şi, ca orice cetăţean responsabil, sunt de acord. Trebuie să închidem HoReCa, teatre, şcoli, sport, pentru ca în decembrie să putem avea alegeri Apoi, le vom deschide din nou înainte de alegeri. Vom avea alegeri. Ca de obicei, cum am avut şi la precedentele alegeri, vom avea chefuri spontane ale susţinătorilor, pe care nu putem să îi împiedicăm să sărbătorească victoria, nu-i aşa? Se vor face în cel puţin 3.300 de localităţi, cum s-a întâmplat şi la alegerile trecute. După care ne vom infecta iar şi vom închide, din nou, HoReCa, teatre, şcoli. Şi sportul” a spus Mugur Mihăescu, într-un clip video potrivit publicației Știri pe Surse.

Mugur Mihăescu a sugerat că insistența PNL de a organiza alegeri în decembrie s-ar putea măsura în voturi pierdute.

„Păi, dom’ preşedinte, îmi dă cu minus. Adică, sunt vreo câteva milioane de oameni cărora le cereţi să se sacrifice. Care nu vor mai avea locuri de muncă până atunci. Care nu vor mai avea bani. Vor avea copiii făcuţi ‘ţăndări’ de la şcolile online fără internet (…) Şi s-ar putea ca oamenii să aibă la alegeri o altă opţiune. Aşa că, sfatul meu, dacă vreţi să le câştigaţi, gândiţi-vă de două ori dacă le organizaţi acum sau nu. Dar, oricum, dacă le organizăm, ştim ce facem: înainte de Revelion închidem Horeca, şcoli, teatre şi sport (…) Vă doresc multă sănătate. Multă baftă la alegeri!”, a transmis actorul Mugur Mihăescu.

Related posts

Carantina totală se aplică în România de miercuri, 25 martie ora 12.00. În ce condiții se poate ieși din casă

Constantinescu Gabriel

Riscul de infectare în Grecia, Italia și Bulgaria e mai mare decât la noi, consideră directorul Spitalului Victor Babeș din Timișoara

Câți bani s-au cheltuit pentru carantinarea unei singure persoane suspectă de COVID. Județele campioane la cheltuieli

Constantinescu Gabriel

Coadă de avocați la intrarea în Tribunalul București din cauza măsurilor anti-coronavirus. Justițiabilii acuză lipsa de organizare

Românii pot călători în Grecia în această vară. Țara noastră este selectată „pe criterii epidemiologice”

Constantinescu Gabriel

Nu este posibilă creșterea pensiilor și a alocațiilor, spune președintele Klaus Iohannis

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment