Actorul Mugur Mihăescu a ironizat declarațiile președintelui Klaus Iohannis
Actorul Mugur Mihăescu a ironizat declarațiile președintelui Klaus Iohannis

Actorul Mugur Mihăescu a ironizat declarațiile președintelui Klaus Iohannis, care în mesajul său de luni seara a atras atenția asupra respectării tuturor restricțiilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu coronavirus. Mugur Mihăescu contestă, în stilul care l-a consacrat în grupul „Vacanța Mare” închiderea restaurantelor, școlilor, teatrelor, instituțiilor publice care lasă sute de mii de români fără locuri de muncă în timp ce alegerile parlamentare se vor desfășura pe 6 decembrie.

„Bună seara d-le preşedinte Iohannis. Am ascultat cu mare interes declaraţia dvs. de la Cotroceni, din seara aceasta şi, ca orice cetăţean responsabil, sunt de acord. Trebuie să închidem HoReCa, teatre, şcoli, sport, pentru ca în decembrie să putem avea alegeri Apoi, le vom deschide din nou înainte de alegeri. Vom avea alegeri. Ca de obicei, cum am avut şi la precedentele alegeri, vom avea chefuri spontane ale susţinătorilor, pe care nu putem să îi împiedicăm să sărbătorească victoria, nu-i aşa? Se vor face în cel puţin 3.300 de localităţi, cum s-a întâmplat şi la alegerile trecute. După care ne vom infecta iar şi vom închide, din nou, HoReCa, teatre, şcoli. Şi sportul” a spus Mugur Mihăescu, într-un clip video potrivit publicației Știri pe Surse.

Mugur Mihăescu a sugerat că insistența PNL de a organiza alegeri în decembrie s-ar putea măsura în voturi pierdute.

„Păi, dom’ preşedinte, îmi dă cu minus. Adică, sunt vreo câteva milioane de oameni cărora le cereţi să se sacrifice. Care nu vor mai avea locuri de muncă până atunci. Care nu vor mai avea bani. Vor avea copiii făcuţi ‘ţăndări’ de la şcolile online fără internet (…) Şi s-ar putea ca oamenii să aibă la alegeri o altă opţiune. Aşa că, sfatul meu, dacă vreţi să le câştigaţi, gândiţi-vă de două ori dacă le organizaţi acum sau nu. Dar, oricum, dacă le organizăm, ştim ce facem: înainte de Revelion închidem Horeca, şcoli, teatre şi sport (…) Vă doresc multă sănătate. Multă baftă la alegeri!”, a transmis actorul Mugur Mihăescu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *