Adevărul despre Spitalul Metropolitan îl spune Nicușor Dan. Viitorul candidat PNL-USR la Primăria Municipiului București face declarații despre planurile Gabrielei Firea.

“Toată promovarea pe care primarul PSD, Gabriela Firea, o face Spitalului Metropolitan e un ghem de minciuni! Nu costă 300 de milioane de euro, nici 400 de milioane, ci aproape 1 miliard de euro (deocamdată), nu e planificat să fie gata în 3 ani, ci în 5 ani, nu va avea 2.000 de paturi, ci 750 de paturi, iar primarul Firea l-a promis personal nu acum 2 ani, ci acum mai bine de 3 ani (în primăvara anului 2017).”, spune acesta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Aparent, lucrările în teren nu au apărut, iar costurile finalizării proiectului au crescut. Nicușor Dan dezvăluie adevărul despre Spitalul Metropolitan. “Din promisiunile făcute de primarul PSD al Capitalei la începutul lui 2017 s-a ales praful. Costurile s-au triplat. 300 de milioane de euro spunea primarul PSD, Gabriela Firea, atunci, 400 de milioane spune azi. Deși Hotărârea CGMB privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții „Realizare Spitalul Metropolitan” din decembrie anul trecut spune 4,7 miliarde lei, adică aproape 1 miliard de euro. Numărul proiectat de paturi a scăzut de aproape 3 ori, iar lucrările în teren nici nu au început.“, continuă el.

Războiul dintre cei doi continuă.

Nicușor Dan continuă războiul cu primarul capitalei. Acesta o acuză pe Gabriela Firea, dar și pe cei de la PSD. “Care e deci rezultatul concret al propagandei Firea-PSD – întinsă pe trei sferturi din mandat – privind Spitalul Metropolitan? 1 metru pătrat de machetă de plastic și 80 de centimetri de dosare! Iar în cele 3 luni care au mai rămas până la alegeri, vom mai avea probabil o piatră de temelie și 1 metru cub de beton. Din proiectul Spitalului Metropolitan, Gabrielei Firea și PSD le-au mai rămas doar minciunile!”, încheie Dan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.